to ze bedzie pompa to nie ulega watpliwoosci a ty psioczysz i srasz po gaciach bo przespales okazje i teraz ujadasz jak pies bo chcialbys tanio kupic
zaplac cene rynkowa to moze cos zarobisz albo wjebiesz - obys tylko nie wjebal z 50% na jeszcze silnym rynku (mini hossie)
Ja okazji nie przespałem, bo kupiłem po 5-8 gr. ..... troche kilo i pchnąłem po 25 gr, wiem mogłem mieć stalowe nerwy i poczekać do 30 gr., ale .... Teraz czekam na zwałkę na 15 gr i wspomnisz me słowa. A tu każdy się łudzi , że znów będzie replay z CHEMOSA.
Dnia 2009-08-25 o godz. 16:09 ~Ktoś napisał(a):
> Ja okazji nie przespałem, bo kupiłem po 5-8 gr. .....
> troche kilo i pchnąłem po 25 gr, wiem mogłem mieć stalowe
> nerwy i poczekać do 30 gr., ale .... Teraz czekam na
> zwałkę na 15 gr i wspomnisz me słowa. A tu każdy się łudzi
> , że znów będzie replay z CHEMOSA.
Ale ja go nie chwalę tylko publikuje przecieki i podsyłam prośby tych którzy mają Starka ..:-)
A już myślałem , że kupiłeś po 2 gr ....
Ale jeśli tobie ...... wolno naganiać na wzrostu nie podając żadnych argumentów, to dlaczego mnie ty .......... nie wolno naganiać na spadki. Zarabia się na tym i na tym. No chyba, że kupiłeś po 33 gr, to hm....... wtedy mogę nazwać cie ....... i tu se dobierz odpowiednie słowo do ciebie.
A do detektywa jakbyś był taki detektyw to byś wiedział, że starka można było kupić najtaniej po 4 gr, bo po 3 gr to była ilość przez chwilę nawet nie dla leszczy tylko 1 płotki.
Dnia 2009-08-25 o godz. 16:26 ~ktoś napisał(a):
> Ale jeśli tobie ...... wolno naganiać na wzrostu nie
> podając żadnych argumentów, to dlaczego mnie ty ..........
> nie wolno naganiać na spadki. Zarabia się na tym i na tym.
> No chyba, że kupiłeś po 33 gr, to hm....... wtedy mogę
> nazwać cie ....... i tu se dobierz odpowiednie słowo do
> ciebie.
A do detektywa jakbyś był taki detektyw to byś
> wiedział, że starka można było kupić najtaniej po 4 gr, bo
> po 3 gr to była ilość przez chwilę nawet nie dla leszczy
> tylko 1 płotki.
Śmieszą mnie tacy goście jak ty którzy zawsze kupują na dołku i sprzedają na górce stąd moja aluzja , że nie kupiłeś po 2 gr .
Don Patrone przesyła ci pozdrowienia i żałuje , że sprzedałeś tak tanio :-)
Śmieszą mnie tacy goście jak ty którzy zawsze kupują na dołku i sprzedają na górce stąd moja aluzja , że nie kupiłeś po 2 gr .
Don Patrone przesyła ci pozdrowienia i żałuje , że sprzedałeś tak tanio :-)
No rozczaruję cie, nie zawsze kupuję w dołku, ba nieraz się i straci. Ale to giełda nie pepetuum mobile - do robienia kasy. A stark to po prostu super traf. Oby takich więcej . Tym bardziej, że to moja 1 spółka z NC. I nie ostatnia.
Dnia 2009-08-25 o godz. 16:42 ~ktos napisał(a):
> Śmieszą mnie tacy goście jak ty którzy zawsze kupują na
> dołku i sprzedają na górce stąd moja aluzja , że nie
> kupiłeś po 2 gr .
Don Patrone przesyła ci pozdrowienia i
> żałuje , że sprzedałeś tak tanio :-)
No rozczaruję cie,
> nie zawsze kupuję w dołku, ba nieraz się i straci. Ale to
> giełda nie pepetuum mobile - do robienia kasy. A stark to
> po prostu super traf. Oby takich więcej . Tym bardziej, że
> to moja 1 spółka z NC. I nie ostatnia.
Ktosiu - to o co tobie biega ? Ty naganiasz na spadki (sam to przyznałeś) my naganiamy na wzrosty więc się wzajemnie uzupełniamy , A karuzela kręci się dalej .
Powodzenia na NC ..;-)