Żeby nikomu nie przyszło do głowy że będzie można kupować po połówce. Cierpliwie i starannie trzymają powyżej tej złotówy, nawet nie dają już drugi raz polizać 0,9... Pamiętajcie że wynik tej gry da nam odpowiedź kto się da ubrać a kto będzie brał w prawdziwym dołku, a zatem cierpliwość jest kluczem... Pojedyncze sesje (a nawet miesiące i lata) są tu bez znaczenia. Niestety jest ryzyko, że do tego czasu spółka może poczuć się gorzej. Ot i banan...
Uhm... tematu nikt nie podjął, czyli publika jest zadowolona na tym papierze z zakupów na tym poziomie. Obroty znacząco wzrosły a więc ubranek rozdane sporo. Ja wam już dziękuję za uwagę i cierpliwie czekam na połówkę a nie na żadne 0,9 jak tu koleśgit zachwalał.
Dnia 2025-05-12 o godz. 13:31 steve2 napisał(a): > Żeby nikomu nie przyszło do głowy że będzie można kupować po połówce. Cierpliwie i starannie trzymają powyżej tej złotówy, nawet nie dają już drugi raz polizać 0,9... Pamiętajcie że wynik tej gry da nam odpowiedź kto się da ubrać a kto będzie brał w prawdziwym dołku, a zatem cierpliwość jest kluczem... Pojedyncze sesje (a nawet miesiące i lata) są tu bez znaczenia. Niestety jest ryzyko, że do tego czasu spółka może poczuć się gorzej. Ot i banan...
W ten sam sposób mozna rozumować tak: Cierpliwie i starannie trzymają kurs w okolicach złotówy żeby nikomu nie przyszło do głowy że można sprzedawac po dwa złote ... Pamiętajcie że wynik tej gry da nam odpowiedź kto będzie sprzedawał na prawdziwej górce a zatem cierpliwość jest kluczem..
Widać że nie sprawdziłeś co działo się dwa lata temu po poprzedniej emisji darmowych akcji. Najpierw czytać, potem myśleć, na końcu pisać. Nie odwrotnie.
Myślałem że się nie oderwie od tej złotówy, no i proszę...Dziękuję ci za instrukcję włodziu. Widzę że ty tak zrobiłeś. Poukładany gość jesteś. A ja nie przestaję wyglądać połówki... nie tej z monopolowego.
No i wygląda na to że teraz będzie ta sama zabawa na poziomie 0,9 przed dalekosiężnym celem 0,5. Widać wyraźnie że trzeba ustawić zlecenia na poziomie 0,8. I tak też czynimy.
Ty nie jesteś oszołomem ale zapewne myślisz że będzie wybicie na 2 w 2 lata... Jak widać nie ma znaczenia kto jest oszołomem a kto nie, tylko kto mówi prawdę na temat kursu. Słuchajcie nieoszołoma to ładnie wylądujecie oglądając 80% straty latami. Udało ci się ubrać ze dwóch bo więcej głupich brak to teraz czekaj latami aż ci oddadzą po 50 gr. Ja tam kupię. Biznesmen z koziej wólki...
No to wiecie dlaczego tak długo było powyżej złotówy? Żeby spaść tu gdzie jest. Ale to nie koniec, będzie niżej.A tak konkretnie: pół. Wiem że nie piszę nic nowego ale trzeba to powtarzać żeby ludzie wiedzieli i nie dali się ubrać, albo jak to niektórzy mówią, "powiesić na haku" - chodzi o to samo, ale to już wiecie. To jest ta mniej wartościowa wiedza, ta bardziej to to gdzie należy kupować.
"Nie kracz bo może być różnie..." - chciałoby się powiedzieć. Jak krakał było 0,73. Teraz okolice 0,66 i co podniesie łeb powyżej 0,7 to w pysk i powrót na kurs w kierunku 0,5.
Pytanie na chwilę obecną jest: jak długo pokibluje 0,5 i czy nie spodnie niżej a jeśli tak to ile? Jakże piękną rzeczą jest nie mieć teraz akcji...