Nie będzie wiecznie rosło. Szczególnie patrząc na marże i ostatnie wyniki to widać w którą stronę teraz może pójść. Kto mądry to upchnął papier na podbitce.
Żeby nie było tak optymistycznie, spektakularne wzrosty na pewno przed nami i nie na pewno w tym roku. To perełka na longa plus extra coroczna dywidenda. Mam niezmienne target przy trzech cyferkach i prędzej czy później to zrealizuje, na marginesie, akcje mam za darmo już od zeszłego roku a w obserwowanych nie mam Asb, powodzenia
Ulyca kupuje bo okazja -tańsze a gruby sprzedaje bo wie że odkupi za 18 - 20.
w przyszłym tygodniu rada cypryjska poda szacunki przchodów z uwzględnieniem ryzyka kaskadowych ceł od łańcucha dostaw i to będzie nowa fala wyprzedaży od tych co se dobrali na mega obrocie
nawis podaży zmiękczy doopy nowych wiewiór.
Żal mi takich cwaniaków, jedna rada od starszego kolegi, więcej pokory synu bo zlo czai się za rogiem, żeby dopaść w najmniej spodziewanym momencie,powodzenia
Przy 17 zastanowie sie nad zakupem tego licząc wtedy na jakieś 50% zysku na kolejnej podbitce. Ale teraz ten papier zdecydowanie za drogi jest dla mnie patrząc na wykresy i to co się dzieje.
Z Wyckoffa to mamy piękną absorbcję popytu na coraz niższych poziomach.
luka spadkowa bessy wpisuje się w Upthrust After Distribution.
0becnie rozgrywamy strefę SOW a biorąc na tapetę ruch mierzony wybicia z formacji otrzymujemy okolicę 18 żyła.Hejka.
Gdyby narysować zwykły kanał wzrostowy od pierwszej połowy 2020 r.: widzę możliwość powrotu w okolice 20 zł, ale w górę droga otwarta już prawie pod 40 zł.