• 23,32 mały pakiecik podebrany Autor: arkadiusztoja [217.96.139.*]
    Możliwe że za szybko ale zobaczymy ile jeszcze zjedzie ? może dziś go jeszcze oddam na zarobku a jak nie to za kilka dni albo przetrzymam do dywidendy.
  • Re: 23,32 mały pakiecik podebrany Autor: ~Antynagon [83.175.181.*]
    I będziesz się teraz chwalił każdymi 50 akcjami kupionymi?
  • Re: 23,32 mały pakiecik podebrany Autor: arkadiusztoja [217.96.139.*]
    tak :) żeby cie zdenerwować bo wisisz na przysłowiowym moralnym haku na 27,08 a ja kupiłem po 23.32 czyli dużo taniej :) no i mam plus 0,08 zł na każdej akcji a ty masz stratę naganiacza w wysokości 3,68 zł na akcji :) od górki bo przecieć to miało iść ciągle do góry ! wnioskuję że się zapakowałeś w akcje w okolicach 25-32 zł i teraz jak ostatnia śrota naganiasz na wzrosty żeby odrobić coraz większą stratę ! jakbyś był zarobiony to byś nie naganiał tylko siedział cicho jak inni i nie robił z siebie chłopca który nie ma o niczym pojęcia ! Powiem ci więcej ! jak tylko kurs dobije do wartości która pozwoli ci wyjść z inwestycji na 0 to to zrobisz ! wywalisz papier na zero i bedziesz o tym trabił w dzień i w nocy :) i już będziesz czekał na spadki żeby odkupićtaniej i zaszpanować na forum a kurs wtedy poszybuje na nowe maxima ! bawiąmnie takie osoby jak ty :) zero merytoryki, zero wiedzy w temacie :) a mają najwięcej do powiedzenia ......... jestes tak utopiony na asbisie że głowa boli ........ dlatego tak nagminnie naganiasz na wzrosty i atakujesz tych co mówili o spadkach - i taka jest cała prawda o małym zagubionym chłopcu o nicku antynagon :)
  • Re: 23,32 mały pakiecik podebrany Autor: ~Antynagon [46.112.104.*]
    Zastanawiam mnie skąd takie p.aja.ce wiedzą kto ma ile i po ile?:). Widzisz, ty się sam wkopałeś, o mnie wymyślasz. Ale taki już los takich jak ty na tym forum.
    Oddałem po 23,96 i czekam na dalszy przebieg sesji, mam jeszcze 5 pakietów do zabawy kupione po 23,26 ale są wystawione 1 zł wyżej. Pozostała część czeka na dywidendą :) chyba że kurs dobije w okolice 27 zł co nie jest realne nawet w 0.01 % to wtedy wywale całość z uśmiechem na twarzy :) na GPW hossa na całego a o nas niestety prawie BESSA :) Fajnie jakby doszło do 25.00-25,36 jeszcze przed 15 maja to bym sprzedał trochęakcji i poczekał na odcięcie dywidendy - moze wtedy kurs by się cofnął w okolice 23 zł i by sięwszystko odkupiło. Trochę się obawiam że po odcięciu mozemy znowu zacząć spadać i warto wtedy mieć trochę gotówki na zakupy.Chyba że hossa na gpw będzie trwała dalej to może Asbisa też zaczną kupować i podciągną minimum na 26 zł. Kto trafi co bedzie to sporo zarobi :)
  • Re: 23,32 mały pakiecik podebrany Autor: ~Bob [95.160.158.*]
    1/6 z 55 akcji czyli 9 szt poszło i zarobione 5,40 zł. Brawo! xD
    9 z 51,5 albo moze ciut więcej bo 2246 sięw tej cenie przemieliło :) a ty widzęazdrosny jesteś o moje wyniki :) moze swoimi ruchami siępodzielisz ? czy jesteś utopiony na akcjach i się modlisz o solidne wzrosty ? ja na tych poziomach mam bardzo duzo pozycji w zyskach i mogę sobie spokojnie kazdego dnia zarabiać a ty tracisz na inflacji i stracie na papierze :)
  • Re: 23,32 mały pakiecik podebrany Autor: ~Rdr [83.168.79.*]
    Handlujecie akcjami na sztuki? xD
    po 23,5x bym coś kupił ale szansa raczej na to dziś jest mała - jedyna szansa to korekta na rynkach albo wywalenie pkc większej ilości
[x]
ASBIS 6,57% 73,00 2026-05-29 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.