• Jedyna szansa, że Violetta kupi a Zalewski podbije:) Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Inaczej to Arma i gedon:)
  • Re: Jedyna szansa, że Violetta kupi a Zalewski podbije:) Autor: ~Analityk [79.124.108.*]
    Ale jak to przecież kilka tygodni temu pisałeś żeby nie oddawać i kupować bo za kilka tygodni czyli teraz będzie za akcję 4 zł.
    I że mamy obserwować i kto ma rację. Vincent czy ty oprócz tego zdechłego oze masz jeszcze akcje jakiś innych spółek?
  • Re: Jedyna szansa, że Violetta kupi a Zalewski podbije:) Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    No widzisz a oni sprzedali....
  • Re: Jedyna szansa, że Violetta kupi a Zalewski podbije:) Autor: akcjoinm [37.109.166.*]
    Vincent ale z ciebie żartowniś :)

a po co oni mają coś podbijać jak oni juz ci swoje akcje oddawali po 5-6 zł i wyciągnęli od tego czasu tyle kasy z bezwartościowej spółki które a w zasadzie to ma już UJEMNE kapitały własne o czym sie dowiesz już niedługo :)

o ile audytor ich zmusi do napisania prawdy

nic nie da podbijanie 1 akcją bo na podaży na 42 masz z 70 tys akcji a na popycie masz 1 akcję po 0,41 :)

a już poniżej 40 groszy do 10 groszy ok 50 tys. akcji

vincnent ale cię tu zawiesili...pewnie to ten Mikołaj o którym tyle pisałeś z rozporkiem?

• Re: Jedyna szansa, że Violetta kupi a Zalewski podbije:) Autor: ~Analityk [78.129.229.*]
    Akcjoinm ja mam pytanie do Ciebie bo wy się z vincentem znacie jak łyse konie. Czy on ma akcje tylko oze capital czy coś jeszcze?
    Bo od prawie 5 lat widzę że nagania tylko na oze capital na nic innego. Czasem coś tam przebąknie o pgf sandragonie ale to tylko wtedy jak mają wzrosty i piszczy że skoro oni mają to oze też będzie miało. Ale raczej nie nagania na nic poza oza. Czyżby tylko tutaj wisiał?
  • Re: Jedyna szansa, że Violetta kupi a Zalewski podbije:) Autor: akcjoinm [37.109.166.*]
    pewnie ma jeszcze PGF ale nie wiem. zresztą wisi mi to co on ma wiem tylko, że miał akcje INVENTION i oddał ze stratą po 11 bo przestraszył się emisji akcji z prawem poboru i czekał aż będzie po 7 groszy

przy 12 groszach przyznał się, że nie rozumie giełdy

Autor: ~Haha [84.205.172.*] 2023-03-07 15:02
    Opublikowano przy kursie:  0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 53,60%

https://www.bankier.pl/forum/temat_nigdy-nie-zrozumie-polskiego-banana-i-akcjonariuszy-inm,59423603.html
[x]
OZECAPITAL 0,87% 0,46 2025-10-24 15:48:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.