Ale jak to przecież kilka tygodni temu pisałeś żeby nie oddawać i kupować bo za kilka tygodni czyli teraz będzie za akcję 4 zł. I że mamy obserwować i kto ma rację. Vincent czy ty oprócz tego zdechłego oze masz jeszcze akcje jakiś innych spółek?
a po co oni mają coś podbijać jak oni juz ci swoje akcje oddawali po 5-6 zł i wyciągnęli od tego czasu tyle kasy z bezwartościowej spółki które a w zasadzie to ma już UJEMNE kapitały własne o czym sie dowiesz już niedługo :)
o ile audytor ich zmusi do napisania prawdy
nic nie da podbijanie 1 akcją bo na podaży na 42 masz z 70 tys akcji a na popycie masz 1 akcję po 0,41 :)
a już poniżej 40 groszy do 10 groszy ok 50 tys. akcji
vincnent ale cię tu zawiesili...pewnie to ten Mikołaj o którym tyle pisałeś z rozporkiem?
Akcjoinm ja mam pytanie do Ciebie bo wy się z vincentem znacie jak łyse konie. Czy on ma akcje tylko oze capital czy coś jeszcze? Bo od prawie 5 lat widzę że nagania tylko na oze capital na nic innego. Czasem coś tam przebąknie o pgf sandragonie ale to tylko wtedy jak mają wzrosty i piszczy że skoro oni mają to oze też będzie miało. Ale raczej nie nagania na nic poza oza. Czyżby tylko tutaj wisiał?
pewnie ma jeszcze PGF ale nie wiem. zresztą wisi mi to co on ma wiem tylko, że miał akcje INVENTION i oddał ze stratą po 11 bo przestraszył się emisji akcji z prawem poboru i czekał aż będzie po 7 groszy
przy 12 groszach przyznał się, że nie rozumie giełdy
Autor: ~Haha [84.205.172.*] 2023-03-07 15:02 Opublikowano przy kursie: 0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 53,60%