• Od jutra up Autor: ~Gr [83.25.159.*]
    Od jutra up :)
  • Re: Od jutra up Autor: arkadiusztoja [217.96.139.*]
    ale kasy na to nie obstawisz ? gdyby nie było niebawem dywidendy to by spadało jutro na 99 % a tak obstawiam 65 do 35 na wzrosty ale jak będą chcieli to zamkną jutro bez problemu na minusie
  • Re: Od jutra up Autor: ~Gr [83.25.159.*]
    Myślę że nie będzie na minusie, powyżej 24 był cały dzień- bardzo stabilnie - obroniło się :)
    Nic się nie obroniło ! nie chcieli wywalać na siłę i tyle ! podaż kontrolowała kurs przez cały dzień a popyt tylko stękał i nie miał siły a kasę bali się wkładać po tych cenach bo wyniki były istotne a nie zwała kursu. Zobaczymy jutro co będzie bo może znowu coś kupię jak spadnie poniżej dzisiejszych minimów. Asbis to trudna spółka i bardzo ostrożnie grana przed dużych graczy a jak zacznie iść lepiej to zaraz liche info idzie i kurs nurkuje :) może to się niebawem zmieni i zobaczymy 30 zł albo i więcej :) oby tak było :)
  • Re: Od jutra up Autor: ~Gr [83.25.159.*]
    Ja obstawiam up- dzisiaj dokupiłam, zobaczymy kto się myli:)
    NIE MA ZNACZENIA KTO SIE MYLI bo przetrzymamy akcje do dywidendy niezaleznie czy wzrosna do 25 czy spadna do 20 :) przy 20 mozna dokupic a przy 25 czesc sprzedac i nic innego sie nie wymysli :) Nie mamy zadnego wpływu na kurs papieru przez całe jego notowania i dlatego nie stac nas na duze bledy ! przy asbisie zachlannosc nie jest dobra ! dobra jest plynnosc i jakas gotowka - czyli na wzrostach trzeba wywalac a na spadkach kupowac i nie wierzyc w zadne 30 zł ! jak dojdzie do dojdzie a jak nie to nie.
  • Re: Od jutra up Autor: ~Antynagon [5.173.176.*]
    Ale się nagon uruchomił dziś. Jakby spadki zysku Asbisu przewidział, a nie straszył ogólnoświatową bessą. Ale odkupił dziś 60 akcji zarabiając 3300 zł, więc euforia go roznosi.
    52,5 nie 60
  • Re: Od jutra up Autor: ~PTRKis [194.42.110.*]
    Co to za tani blagier na tej spółce?!
    Jakiś arkadius
  • Re: Od jutra up Autor: ~Maciek [83.6.195.*]
    Gr: Ja obstawiam up- dzisiaj dokupiłam, zobaczymy kto się myli:)

Jak sobie przeczytasz swój post od początku to ty się mylisz. Pisałaś wczoraj że dziś będą wzrosty, a jak na razi emamy 2% na minusie.

Po co kleic takei nic nie wnoszące posty, naprawdę tego nie rozumiem.
  • Re: Od jutra up Autor: ~Tadziu [37.248.221.*]
    Nie wydaje mi się
  • Re: Od jutra up Autor: ~krazinski [83.27.101.*]
    Dnia 2025-05-08 o godz. 18:29 ~Gr napisał(a):
    > Od jutra up :)

Myślę, że może jeszcze wrócić w okolice 20 zł.
  • Re: Od jutra up Autor: ~Gr [37.30.51.*]
    Myślę że nie ma szans- wracamy na 27,-
[x]
ASBIS -2,98% 27,32 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.