Jakby ktoś pytał, to pytanie odnośnie i odpowiedź o złożeniu wniosku i dopuszczeniu seri F jeszcze w kwietniu była bezpośrednio ze spółki Ekipa Holding.
Wzrost obrotów to też sygnał … wkrótce się pewnie okaże co to znaczy.
Osobiście to widzę to tak, jakby ktoś chciał sprzedać to by to pchnął, a tu jest jakby stawianie granic … coś w stylu kupuje w tych granicach i zmęczę Was i wycisnę jeszcze resztki akcji ze zmęczonych akcjonariuszy. Zbliża bez wątpienia dobry raport, plota o funduszach raczej wątpię. Wskaźnik akumulacji odpowiada poziomom ok 12-15 zł na wykresie tygodniowym i to trwa już dłuższy czas. Tak szerzej spada ryzyko na rynku, widać jak zaczyna rosnąć krypto, poza tym inwestorzy grają pod Europe, ktoś pisał kupuj wszystko co europejskie, widać wzrost obrotów na całym rynku NC, index poszedł z luką do góry, potwierdzają to obroty, u nas jakby niemrawo mamy obrót i jeszcze dość słaby, jak pokonamy 3.7 zdecydowanie, wydaje się będzie dobrze. Piszę tylko o ruchu w tą stronę, bo jako akcjonariusza, tylko ten kierunek mnie interesuje
Ww doprawdy, jesteś dziwny typ. Piszesz "plota o funduszach raczej wątpię"? A kto innu, jak nie ty tą plotę puścił i podgrzewal nowymi podbiciami?
https://m.bankier.pl/forum/temat/15801823
Zachowaj lepiej więc te rewelacje dla siebie, bo po tym, co już pokazałeś, to raczej śmiech z tego co piszesz i nikt normalny, nie bierze już raczej, twoich wpisów, ani ciebie na poważnie.
Fundusz (lub fundusze), jakby kupił akcje ma 6 dni na poinformowanie firmy, a zarząd nas w espi, dlatego wątpię, ale nadzieja umiera ostatnia. No problemo mistrzu, ale jak wyjdzie na moje daj sprostowanie
Wiesz jak to jest z tym informowaniem. Jak dadzą info to nie kupią już nigdy tanio. Ewidentnie ktoś duży zbiera sobie akcjcie i jest wstanie zatrzymać wzrosty po raporcie rocznym. Działa z premedytacją i co gorsza wie co robi
Tu mam wrażenie nie chodzi o 5% akcji, tylko o przejęcie firmy, kupno tak dużego pakietu, że to dana firma wprowadza, spółkę na podstawowy jako większościowy. Nie da się tego zrobić normalnie? Naprawdę? Ogłaszam wezwanie, skupuje i tyle w temacie, ale muszę wówczas dać premie drobnym akcjonariuszom, to się wg mnie stanie, bo inaczej się nie da, a teraz jest docierka, żeby kupić bez tej premii jak najwięcej akcji. To jest ewidentnie perfidna gra, bo ktoś się z nami nie liczy, ja takiemu podmiotowi swoich akcji bez premii nie sprzedam, na tą chwile
Albo jesteś naprawdę taki tępy, albo niezły trol.
Oprócz tych "zbierających funduszy" mógłbyś jeszcze jakieś na przykład smoki wpleść w te bajki z mchu i paproci.
Hehe spoko, napiąłeś się jak indor. Traktuj to na luzie, sorki, że zakłócam śledzenie notowań, teoria jak każda inna, domysły i tyle. Masz coś nam do napisania o co tu kamon, napisz, nie oceniaj innych
No, ale @Kopara ma według mnie rację. To realna gielda, a nie archiwum X.
Co tu oceniać, jak spółka nawet terminu zwykłego wniosku o dopuszczenie do notowań akcji, nie potrafi złożyć w terminie w którym sami się zobowiązali w odpowiedzi dla akcjonariusza? Przecież, mogli mu dowolnie dłuższy termin podać i jednocześnie realny, a nie koniec kwietnia, który już dawno minął. Przecież, to jawne olewanie akcjonariuszy. Tu kiszonka, już kilka lat i przewiduję następne kilka, aż lock-up nie minął, żeby głowni mogli się legalnie wysypać z akcji.