Tak ten post to naganianie ale w dobrej wierze.
3 nowe gry w tym roku.
Dobrze oceniana strategia. Rozsądna, bez przepalania pieniędzy, kreatywna.
Produkty generujące długoterminową wartość intelektualną. To co firma spartoliła dawno w cenie.
Nie naganiam spekulacyjnie tylko na mid/long. Warto się zapoznać z portfolio firmy i z jej planami na przyszłość oraz z analizami.
CDPR też jest świetnym zakupem dzięki generacji wartości intelektualnej, ale w obecnej cenie 11bit jest lepszą okazją.
nie dać sie grubasom wysadzić przed wybiciem, dobierać jak zrzucają i cierpliwie czekać na wybicie, które się zbliża, pisałem to samo na TPE przy 3zł i na CDP przy 100zł, można sprawdzić, po wybiciu idziemy docelowo na zamknięcie luki pod 535zł
A Starward ma kapitalizacja 1000x mniejsza od CDProjekt a robi grę Into the fire na miarę Alters tyle że z duzo większa grywalnością a więc się sprzeda dużo llepiej, bo się dużo dzieje w grze.
Kto w temacie:) Według mnie jest dużo lepsza i zarobią wielokrotność kapitalizacji c/z grubo poniżej 1 będzie :D
No już mam prawie 1% akcji całej firmy zbieram od pół roku skąd wy się bierzecie że kupujecie już po dużych wzrostach jak wszystko w cenie nawet jak zarobią na grze ja nie wiem:D
Dobra zobacz sobie tylko z ciekawosci za pół roku czy rok to się zdziwisz jak będzie 70zl a za kilka lat i 700zl jak u was bedzie potem spadnie sporo wiadomo. Starward tworzy teraz dużo lepsze gry zaczynając od tej 2gry co wyjdzie w tym roku w EA. Alters mi się nie podoba wogole co innego Into the fire że Starward. Często spółki przewiduje co 1tys % w zaledwie 1rok urosnąć w wierz lub nie i w covidzie wygrałem parkiet challenge 3maj bitą ja wolę starward 10-20x większy potencjał do wzrostów kursu niż wasz bit o czym się przekonasz w ciągu 1roku. Już nigdy więcej nie napisze na tym głupim forum byście podziękowali że zarobicie tysiąc % w rok to nie. To mój ostatni wpis na bankierze bye:)