rano odkupowali ci co chcieli być sprytni.
Cierpliwi zarobią więcej jak poczekaja i kupią po 21. To dopiero pierwsza sesja po wynikach.
Po weekendzie wróci wielu z wnioskami, że jednak warto ciąć stratę lub też znikomy zysk ratować bo sentyment lichy.
Są inne papiery z wiekszymi szansami na zysk. Tutaj też urośnie, ale najpierw odwiedzi poziom 21 a moze nawet 20
Dnia 2025-05-08 o godz. 12:55 januszex napisał(a): > rano odkupowali ci co chcieli być sprytni. > > Cierpliwi zarobią więcej jak poczekaja i kupią po 21. To dopiero pierwsza sesja po wynikach. > > Po weekendzie wróci wielu z wnioskami, że jednak warto ciąć stratę lub też znikomy zysk ratować bo sentyment lichy. > > Są inne papiery z wiekszymi szansami na zysk. Tutaj też urośnie, ale najpierw odwiedzi poziom 21 a moze nawet 20
Ok, przyjąłem. Ustawiam alert na 19,80 - dziękuję :)
Tiaaa tym bardziej że Zarząd dziś mówił że kolejne kwartały to poprawa marży. Może 70 mln w tym roku nie będzie ale 60 jak najbardziej możliwe co przy obecnej wycenie to ok 9% dywidendy.
Statystycznie ludzie mniej chętnie sprzedają przed ustaleniem prawa. Rozliczanie nie jest takie bolesne i sądząc po forum, to nie ma wielu świeżaków, którzy przy tym cierpią.
Akurat po 18 to ja trochę dobrałem:) . A idziś widać, że chętnych nie brakuje. Spadek był raczej oczywisty po takich wynikach, ale jak na takie obroty, to nie ma tragedii z kursem.