• Zapis w umowie work for hire? Autor: ~sae [82.139.185.*]
    Z tego co mi napisał chat, to częste zapisy w takich umowach mówią o wypłacie pieniędzy dopiero pod oddaniu patcha do gry po wydaniu pierwotnej:

Dlaczego kontrakt „work for hire” może wypłacić resztę pieniędzy dopiero przy tym patchu?
    1. Milestone „Post-Launch Support”
    Bardzo częsty zapis. Ostatnia transza jest płatna, gdy „final patch passes Lotcheck and goes live”. Gdy akceptacja nastąpi 25–30 kwietnia, faktura wpada do FE w maju i księgowo trafia do II kw. 2025.
  • Re: Zapis w umowie work for hire? Autor: ~ja [109.243.128.*]
    Nie jest też napisane o jakich grach mowa. Ja tam czekam do raportu coś tam muszą ujawnić
  • Re: Zapis w umowie work for hire? Autor: ~Zbig [91.246.74.*]
    straciłeś kasę pod fantazje - teraz powrót na 2 złote akcja aby kapitalizacja była racjonalna przy tych marnych zyskach

• Re: Zapis w umowie work for hire? Autor: ~sae [82.139.185.*]
    Po prostu uważam, że musi być drugie dno tych rozmów i ustaleń niekoniecznie narazie może finansowych.

Możliwe, że nintendo powiedziało - zrobicie nam tą grę za taki wynik, sprawdzimy Was a potem będą inne lepsze tematy.

Taka współpraca otwiera szerokie możliwości wg mnie.

Wszyscy wieszali na prezesie psy, ze nic nie wydaje a oni wydali jednak niezla gre. Teraz wieszaja na nim psy ze nie ma kasy, a mysle ze to jednak wroci echem. Widocznie nie ten moment
[x]
FOREVEREN -0,33% 3,03 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.