• W takim tempie, na koniec dnia na zero :) Autor: ~bob [89.151.27.*]
    Ot takie panikowe odebranie akcji od ludzi o słabych nerwach :)
  • Re: W takim tempie, na koniec dnia na zero :) Autor: ~Gr [83.25.159.*]
    Tak ludzie oddali, ale tak to jest panika nie sprzyja, ale przynajmniej można było kupić po tak dobrej cenie- myślę że dzisiaj zakończymy na plusie sesję:)
  • Re: W takim tempie, na koniec dnia na zero :) Autor: ~Bob [95.160.158.*]
    Nie no bez przesady. Jednak jak y nie patrzeć raport b. słaby.
  • Re: W takim tempie, na koniec dnia na zero :) Autor: ~Dawid [78.133.196.*]
    Tak, raport słaby, ostatnio sprzedaż insidera, brak podania prognoz rocznych (w tamtym roku w analogicznym okresie już był), brak skupu akcji o którym przebąkiwali, to wszystko martwiące czynniki. Spodziewałem się, że ciężki 2024 r. będzie okresem budowania bazy przychodowej i w 2025 r. na takiej bazie wystrzelą jak rakieta. Cóż... Jeżeli tak będzie to na razie wygląda to na opóźniony start.

Ja nadal czekam, nadal mam zamiar dokupować na spadkach (dziś nie, bo nie mam już wolnych środków a za mały spadek by brać na to kredyt. Ale dokupię za dywidendę pod koniec miesiąca pewnie coś znowu), bo potencjał nadal jest, ale jednak trochę mnie te sygnały zmartwiły i rozczarowały
  • Re: W takim tempie, na koniec dnia na zero :) Autor: ~Bob [95.160.158.*]
    Że prognoz jeszcze nie ma to się wcale nie dziwię. Lepiej poczekać trochę i dać b. precyzyjna niż walić kula w płot.
  • Re: W takim tempie, na koniec dnia na zero :) Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.139.*]
    Bez przesady ! jak bedzie -5 % to będzie cud !!!!!!! :) zobaczymy ile papieru jest na podaż i czy rynek to zdejmie czy nie ......... no i maszyny będą miały ubaw i dużo mielenia. Z godziny na godzinę będzie coraz więcej kasy na zakup akcji i kurs powinien coś jeszcze odbić do góry, Ale maszyny łatwo nie odpuszczą i będą starały się go zdołować żeby kupić jak najwiecej papieru przed dywidendą.
[x]
ASBIS 0,37% 27,20 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.