• Pytanie fundamentalne Autor: ~ja [93.105.62.*]
    Mam immo od 2,24, czy już pora wyskakiwać ?? Co myślicie?
  • Re: Pytanie fundamentalne Autor: ~krasnal [212.244.6.*]
    Dnia 2009-08-24 o godz. 20:46 ~ja napisał(a):
    > Mam immo od 2,24, czy już pora wyskakiwać ?? Co myślicie?
    Myślę, że to tak rozpędzone i w takim pędzie jak wyskoczysz to możesz se kark skręcić, Lepiej siedż i podziwiaj, Ja wyskakuję jak się zatrzyma , a to jeszcze jazda w okolice 5 ojro.
  • Re: Pytanie fundamentalne Autor: ~Pasza1 [89.79.61.*]
    Zarobiłeś ok. 700%. To całkiem niezły wynik. Pytanie co dalej? Co zrobić z pieniędzmi jak wyskoczysz z Immo. W dłuższej perspektywie, np. roku, wydaje się, że powinien jeszcze sporo urosnąć. Może 6,45 euro (taka jest wartość księgowa na akcję). A jak zacznie przynosić zyski a wartość nieruchomości wzrośnie wraz z ożywieniem w gospodarce to może rosnąć i dużo wyżej. Oczywiście są i zagrożenia. Jakieś złe informacje, powrót trendu spadkowego na giełdzie, gorsze sygnały z gospodarek itp. Nieuniknione są i korekty.
    Podsumowując, jeżeli nie wiesz co zrobić z pieniędzmi to w perspektywie roku do dwóch powinieneś na tym papierze jeszcze sporo zarobić. Ale decyzja należy do Ciebie.
  • Re: Pytanie fundamentalne Autor: ~artie [77.115.237.*]
    :O zarobiłeś 700%, biorąc pod uwagę zainwestowany kapitał, czyli 5 PLN, to wycofuj się, za 35 zeta można nieźle poszaleć...
  • Re: Pytanie fundamentalne Autor: ~ja [93.105.62.*]
    Taki młody a już tyle zawiści- rozumiem sam sobie zazdroszcze- jednak radzę -kompletuj piórniczek bo już niedługo pierwszy dzwonek
  • Re: Pytanie fundamentalne Autor: ~Niski_ [88.156.160.*]
    Hmm. Jedyne co moge zasugerować to sprzedaż najwyżej 25% całości. Ja trzymam w okolice 30zł i nie patrzę już na wahania. Raz sie dałem zrobić i teraz siedze na dupie. Powyżej 20zł rozważę sprzedaż właśnie 25%, ale brałem w okolicy 6zł
  • Re: Pytanie fundamentalne Autor: ~alicjaaa [83.25.214.*]
    No i znowu jak zwykle, kupilem po 16,30 i już trace. Tak turbo jeszcze to ja.
  • Re: Pytanie fundamentalne Autor: ~slawek [85.222.11.*]
    Nie przejmuj się - teraz pewnie bedzie sie przez 3 miesiace kisic a potem w listopadzie/grudniu znowu x2 (do 8 EUR)
  • Re: Pytanie fundamentalne Autor: ~łakom [91.145.139.*]
    A jakie wzrosty czekają Ronsona widać na Immoeast.
    Z tym, że na Ronsonie powinny być wieksze.
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 16:29:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.