• Scenariusz Autor: ~Plastus22 [37.31.18.*]
    Scenariusz, będzie się powtarzał, do czasu skupu.
  • Re: Scenariusz Autor: ~Kolejarz [217.173.207.*]
    Mamy szacunkowe wyniki za pierwszy kw. Bardzo ładne zresztą zobaczymy w czwartek jak to się ma do całości ,będzie pięknie tak myślę .Pozdrawiam
  • Re: Scenariusz Autor: ~tom [195.189.89.*]
    A od kiedy to MZ chodzi pod cokolwiek ????
    Od 12 praktycznie do końca 12 transakcji . Wolumen 11 tysi to jak w osiedlowym warzywniaku .
    Końcowy fixing ustalający cenę rozliczeniową w dniu dzisiejszym to 27 AKCJI ludzie 180złoty śmiech na sali ale to pokazuje jakie jest zainteresowanie papierem . Stali bywalcy nic nie robiący i główny akcjonariusz .
  • Re: Scenariusz Autor: ~Miro [37.225.84.*]
    Tragedia z tym obrotem.
  • Re: Scenariusz Autor: ~ja [188.117.184.*]
    rakieta odpala powoli
  • Re: Scenariusz Autor: ~Plastus22 [79.124.104.*]
    Moje prognozy się sprawdzają.
  • Re: Scenariusz Autor: ~Karolina [31.183.160.*]
    Info o skupie zabiło wzrosty.
  • Re: Scenariusz Autor: ~Miro [37.225.94.*]
    Jak by to była normalna spolka to by wypłaciła dywidendu, a nie jakis szemrane skupu.
    No ale jest nienormalna, moje zlecenie, czekać na ruch prezes a.
  • Re: Scenariusz Autor: ~Miro [37.225.94.*]
    Czekamy na ruch prezesu.
    wygląda na to że analogicznie jak w roku ubiegłym na "długi czas" spółka jest "ugotowana" czytaj o wzrostach można pomarzyć.
    Fakty w kwietniu mamy rekomendację co do skupu więc
    w maju zatwierdzony skup na walnym
    Dziś 24 czerwiec więc już mamy prawie równo 2 miesiące i nic się nie dzieje żadnych info co do daty i ceny (choć z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością wiemy ile będzie wynosić :) )
    OD 13 maja spadki spadki spadki . A jaka perspektywa ????? scenariusz roku ubiegłego ???
    Czyli maraz i spadki do ogłoszenia kiedyś tam daty skupu , do skupu delikatne wzrosty bo znajdą się tacy co będą kupować by oddać w skupie pomimo gigantycznej redukcji ale to będzie niewiele przez ten cza może do 10% jak ktoś kupi idealnie w dołku (Czyli szkoda zachodu) potem skup i jeśli scenariusz się potwierdzi to kolejne tygodnie ( ostatnio prawie dwa miesiące marazmu kiedy główny odkupował to co sprzedał nie pozwalając na żadne wzrosty, po tym czasie no jest szansa na wzrosty jakie????? Nie będą wróżył bo nie wiem. Tak wieć całkiem realny scenariusz jest taki że do jesieni mamy jedno wielkie ......... no miłego wieczorka i obserwujemy jak rynek odjeżdża a my stabilnie i obsuwanie. Wiele pewno nie spadnie ale piana się ciśnie na usta widząc inne walory wiedząc że tu jest potencjał teoretycznie ale .....no właśnie . Akcjonariat słowo klucz.
    Mówiłem o tym, że przed ogłoszeniem skupu, będą dołować kurs, by jego wartość była jak najniżdza, następnie swierdzą, że kurs jest niższy, to I wycena będzie niższa, tak myśli prezio.
  • Re: Scenariusz Autor: ~tom [194.150.97.*]
    co???? piszesz jakieś dziwne rzeczy. Cena skupu jaka będzie ogłoszona a wycena na rynku (notowania) to dwie różne bajki oderwane od siebie , tak to tu wygląda. Wiesz jak wygląda tu skup????? popatrz na rok ubiegły.
[x]
MOSTALZAB 0,49% 6,20 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.