• Ostatnie term sheety, umowy strategiczneczy listy intencyjne to: Autor: ~Bajkopisarz [149.40.62.*]
    - list intencyjny z Diagnostyka (chodzi o Covid Detector),
    - list intencyjny z ALAB Laboratoria (chodzi o CD)
    - list intencyjny z lotniskiem Szopena w Warszawie (również Covid Detector),
    - umowa z Saint-Gobain w zakresie dystrybucji produktów BIPV,
    - umowa z Pilkington w sprawie sprzedaży produktów BIPV,
    - umowa z Centralną Doliną Wodorową,
    - term sheet w sprawie kupna aktywów firmy Envelon,
    - umowa strategiczna z tureckim Sisecam,
    - umowa z amaerykańskim RWW,
    - term sheet z Energizer,
    - i najświeższy bajer tj. term sheet z Golen Energy Technology
    Pewnie coś pominąłem, ale czy cokolwiek wynikó pozytywnego z powyższych umów?
  • Re: Ostatnie term sheety, umowy strategiczneczy listy intencyjne to: Autor: ~Luk [194.59.6.*]
    to co robią z tymi pseudo umowami to wygląda na manipulację kursem, bo nie wiem jak inaczej można to nazwać. Audytor przejrzał ich wsyztkie dane finansowe, umowy i kilka dni po wynikach bum ni z tego ni z owego umowa z chińską firmą, którą ciężko znaleźć w internecie. Czy ktokolwiek to kontroluje i sprawdza? Dziwnym trafem umowa w maju, miesiącu który może okazać się że banki zarządają spłaty kredytów i spółce grozi bankructwo, cóż za przypadek. Tu nie ma żadnych konkretów!!! Do jutra ulica zorientuje się co jest grane i będzie wywalanie na wyścigi
  • Re: Ostatnie term sheety, umowy strategiczneczy listy intencyjne to: Autor: ~10ipół [31.0.52.*]
    Póki co na wyścigi kupują BM które S akcje swoich oportunistycznych klientów licząc na to że odkupią taniej bo realne perspektywy MLSu są powszechnie znane.
    Dlatego nie puszczono handlu nawet o 17.00
    Muszą podliczyć kto ile musi mieć i przewidzieć czy będzie jutro aktywny.
    Od tego jak im to "wyniknie" zależy jutrzejsze Open.
  • Re: Ostatnie term sheety, umowy strategiczneczy listy intencyjne to: Autor: ~Karol [212.87.30.*]
    CAŁĄ PRAWDA !!!

kolejny shit
  • Re: Ostatnie term sheety, umowy strategiczneczy listy intencyjne to: Autor: ~rumun [83.20.220.*]
    no i po co drążyć temat. Rośnie to rośnie wazne ze udało mi się wywalić na zero a kisnołem już tu długo. Nawet stracilem nadzieje jak przestali płacic ludziom wypłaty no ale jak widac nawet rozjechana zaba umi wydać ostatni krzyk. Dziekuje pomysłodawcy tego bajeru chińskiego
[x]
MLSYSTEM 1,34% 16,60 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.