- list intencyjny z Diagnostyka (chodzi o Covid Detector), - list intencyjny z ALAB Laboratoria (chodzi o CD) - list intencyjny z lotniskiem Szopena w Warszawie (również Covid Detector), - umowa z Saint-Gobain w zakresie dystrybucji produktów BIPV, - umowa z Pilkington w sprawie sprzedaży produktów BIPV, - umowa z Centralną Doliną Wodorową, - term sheet w sprawie kupna aktywów firmy Envelon, - umowa strategiczna z tureckim Sisecam, - umowa z amaerykańskim RWW, - term sheet z Energizer, - i najświeższy bajer tj. term sheet z Golen Energy Technology Pewnie coś pominąłem, ale czy cokolwiek wynikó pozytywnego z powyższych umów?
to co robią z tymi pseudo umowami to wygląda na manipulację kursem, bo nie wiem jak inaczej można to nazwać. Audytor przejrzał ich wsyztkie dane finansowe, umowy i kilka dni po wynikach bum ni z tego ni z owego umowa z chińską firmą, którą ciężko znaleźć w internecie. Czy ktokolwiek to kontroluje i sprawdza? Dziwnym trafem umowa w maju, miesiącu który może okazać się że banki zarządają spłaty kredytów i spółce grozi bankructwo, cóż za przypadek. Tu nie ma żadnych konkretów!!! Do jutra ulica zorientuje się co jest grane i będzie wywalanie na wyścigi
Póki co na wyścigi kupują BM które S akcje swoich oportunistycznych klientów licząc na to że odkupią taniej bo realne perspektywy MLSu są powszechnie znane.
Dlatego nie puszczono handlu nawet o 17.00
Muszą podliczyć kto ile musi mieć i przewidzieć czy będzie jutro aktywny.
Od tego jak im to "wyniknie" zależy jutrzejsze Open.
no i po co drążyć temat. Rośnie to rośnie wazne ze udało mi się wywalić na zero a kisnołem już tu długo. Nawet stracilem nadzieje jak przestali płacic ludziom wypłaty no ale jak widac nawet rozjechana zaba umi wydać ostatni krzyk. Dziekuje pomysłodawcy tego bajeru chińskiego