• Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Dziunia [31.61.185.*]
    Jak myslicie czy to ma szansę kiedys troche urosnac?
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Ziomek [188.252.14.*]
    Przed lub trochę po raporcie. Pierwszy raport bez obciążeń.
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.154.*]
    Pani Dziunisławo osobiście powiem Pani Tak... Kurs może urośnie może spadnie może zostanie tu gdzie jest może sobie pujdzie i się obrazi no może być różnie. Jak nikt nie patrzy Proszę Pani to może być tak że urośnie jak się wszyscy benda gapić to spadnie albo bokiem pujdzie. Ja tu obserwuje i twardo obserwuje i widzę że to jest jak w górach niby świeci słońce a tu za chwilę będzie lało ale to nie za dużo dalej coś innego... Trochę jak z cukrem raz rośnie raz spada... To zalezy też jak tu patrzę analizuje od nastrojów inwestorów i czasem pogody. Ja to Patrzę i obserwuje.
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Spinozaur [83.151.37.*]
    Panie Brzęczyszczykiewicz "pujdzie" i "benda" oj nieładnie, nieładnie. Pozdrawiam
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.154.*]
    Sprawdzałem Proszę Pana czujność i kompetencje forumowiczów tej że zacnej perły Szanowny Panie Kochany ! I wielkie brawa dla Pana Panie Spinozaurosławie !
    Brawo Panie Brzęczyszczykiewicz!!! Tak po prawdzie nie podejrzewanym Pana o tak wielkie byki, jesteś Pan niezłym "gagadkiem" w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam
    *podejrzewał bym
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    dosyp drożdży to urośnie :)
    kurs kiedyś ruszy. a jak ruszy w dół to pójdzie jak lawina, jak dzik w kartofle.
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Isa [188.146.130.*]
    Duże spółki zaczynają się cofać do tyłu czas na małe spółki newconnect odreaguje bo jest najniżej od pięciu lat
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~StefanSynWojciecha [31.0.55.*]
    Długo karzą nam czekać na emisję 100 milionów akcji w cenie nominalnej 3 grosze.
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Ccjg [64.43.50.*]
    Po ostatnim do druku. Nowego szybko nie będzie. Nawet reszty nikt nie chce bo droższe niż cena rynkowa.Prędzej coś czuję że wypuszczą obligacje. :-). W końcu z czegoś trzeba żyć.
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    po numerze getback to jakoś tego nie widzę by nałapali frajerów na obligacje :)
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~WesolyRomek [5.173.19.*]
    Dokładnie w momencie gdy sternik pozwoli. Po co kupować akcje spółki która jest intencjonalnie uwalana do gleby. Ale gdzieś dno sobie upatrzył, kwestia doczekać.
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~WesolyRomek [94.254.132.*]
    Czy to już?
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Ziomek [37.47.252.*]
    Tak
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.89.*]
    Ciekawe ilu będzie niecierpliwych.
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Ziomek [37.47.252.*]
    Ja muszę być cierpliwy. Kupiłem juz nowego grilla, parasol ogrodowy i nowe opony do mojej octavi(oczywiście całoroczne). Teraz nie mam wyboru muszę zarobić.
    O no ja to tak myślałem właśnie że jak bym sporo zarobił to swoją działalność i wypowiedzenie które leży od momentu jak się przyjąłem w szafce w robocie.. Do ręki długopis i wpisuje datę od razu teraźniejsza i kończę robotę za porozumieniem stron żeby głupot nie popisali w papiery w razie czego i dziękuję dowodzenia. Na swoim robię sam na siebie. A nie na Pańszczyźniane. Albo jakiś remont... Kiedyś jeszcze po głowie chodzi ten Pałacyk co wam pisałem. Pikniki bym organizował grilla bys Pan przywiózł z tym parasolem albo z kamienia sobie postawie cementu się umiesza altanę zbijemy kostka marmurowa wylozymy żeby zaraz błota ni było tam ktory by miał czas z was to by pomógł.Pan Ccjgieslaw karkówki kompot bym zrobił jakiegoś placka upiekł , Pan Marian z taksówki puści Zenka tylko żeby potem po flaszce mi po ogrodach 8 nie kręcił. Tak że ja to też liczę na zarobek bo teraz to ani ogrodu ani kostki ani grilla bieda onnic więcej. 2 wypłata z rzędu taka że się płakać chce się zastanawia człowiek czy rowerem lepiej do roboty nie jechać. Tyle że na flaku oba koła i rdzewieje na balkonie.
  • Re: Czy to kiedyś ruszy? Autor: ~Hillela [94.101.30.*]
    To fakt jaka cena cię interesuje
    Jak Kruk chodzi plus minus po 4 stówki to tak myślę że zadowalająca cena dla mnie była by w granicach 100 -200 zł.
    Nie zrozumiałeś pytania gonimy kruka jego brązy czy będziemy udzielać kredyty ale jak będzie 100 Zeta też się zgadzam z tobą
    Nie zrozumieliśmy się ale dziękuję za sprecyzowanie pytania. Otóż najkorzystniejsze wydaje mi się gdyby było to i to ale jak będzie niestety nie mam pojęcia. W tej chwili czekam na najbliższe wydarzenia i komunikaty.
    Ale 100 zł to tak wydaje mi się przystępna cena jaką by mnie interesowała.
    Zawsze może być miej lub więcej niech żabojady się starają , umowa krajem Estonia która ma możliwość wprowadzić licencję na sprzedaż kryptowaluty MiCA
[x]
1SOLUTION -1,10% 0,09 2026-05-19 14:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.