• Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: ~BOLO [81.30.136.*]
    pożiwiem uwidim ;))
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: ~olo [95.50.79.*]
    300k na 2,7 wisi
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: grinnek [83.28.252.*]
    Mogę to zassać w 5 sekund ale wolę mielić na kghm
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: ~Prądozaur [185.164.140.*]
    Każda cena akcji jest tylko kwestią czasu i od inwestorów zależy, czy mają dość rozumu, żeby wybrać dobrą spółkę + dość cierpliwości, żeby bez skakania co 5 minut na inną, doczekać z funduszami inwestycyjnymi na coroczne dywidendy i właściwą wycenę rynkową wszystkich biznesów GRENEVIA... Pozdrawiam zatem rozumnych i cierpliwych, którzy jak Allianz i jego koledzy nie wykazują się rozedrganiem emocjonalnym :)
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: temporary [93.105.3.*]
    Prądozaur. Grenevia wygląda spoko. Też trzymam akcje Grenevii i nie zamierzam się jej w najbliższym czasie pozbywać. Masz jeszcze jakieś inne ulubione spółki, które warto obserwować, niekoniecznie do kupienia na już ? Jak nie chcesz pisać tutaj o tym to możemy gdzieś na privie. Pytam się Ciebie bo po Twoich wpisać widać, że masz dobre podejście do inwestowania.
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: ~Paweł [188.146.162.*]
    Mogliby spróbować wejść w kontrakty dla zbrojeniówki, kurs zachwalby się może jak w przypadku wieltonu
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: ~Prądozaur [185.164.140.*]
    Z całkiem innej branży i typu zarządzania, choć tam też założyciele chcieliby zabrać spółkę z GPW i zawiązali nawet porozumienie, żeby w razie czego działać zgodnie i bardziej zdecydowanie, to jest VINDEXUS, który rośnie od lat stabilnie i poniżej radarów dużych spekulantów i funduszy, a w komentarzach jest też tłuczenie naganiających na spadki i wieszczących, że to wszystko bez sensu nie mniejsze niż tu, więc możesz tam pozaglądać w sprawozdania finansowe i rozważać, jaka cena zakupu byłaby odpowiednia dla Ciebie w razie, gdyby wskaźniki Ci się podobały i ogólnie model rozwoju, bo to przecież każdy sam musi decydować zawsze... Ten sam typ trolli tam jest i to samo przeświadczenie o wszechmogącym Dziadku, który steruje kursem i zrobi, co zechce, więc naczytasz się, że dywidenda za mała, wzrost za mały, wszystko złe i kurs sterowany, a te jęki robione przez wszystkich, którzy smutni, bo jak trzeba było kupować, to sprzedawali, a teraz już nie po 4 czy 6 PLN, jak kilka lat wcześniej, a po 11 musieliby kupić i dalej nie pojmują, że za kolejne 5 lat może być potencjalnie 23 albo i więcej, bo przecież każdy tylko jęczy, że w 5 minut chciałby skoczyć o 0,5% i sami robią sobie z GPW ruletkę, ale czekać kilka lat na 100% czy więcej to gdzie im tam w rozdygotanych łepetynkach... A jak przyjdzie moment, że spółka urośnie dość, żeby zaczęły się większe spekulacje i fundusze niektóre budować zaczną ewentualnie swoje pozycje, to spekuskoczki będą pewnie kupować po 15 i sprzedawać na straszeniu po 12 i w ogóle to śmieszni są i tyle... A ilu tam moje komentarze i antyględzenia znielubiło, to aż mi się ciepło robi z radości, bo widać, że ich złości (własna głupota)... Pozdrawiam pozdrawiających i mnie :)
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: ~Robo [95.160.119.*]
    Znam i lubie, nawet o nich myślałem ale mam ich obligi więc byloby ciut za dużo w tym koszyczku. Dobiorę więc raz jeszcze GEA.
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: ~Lato [91.94.14.*]
    Potrzebna ustawa wiatrakowa.
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: ~Daru-sz [15.237.26.*]
    Takie pitolenie.
    Od 2019 mam FMF, mialy byc dywidendy , rozwoj...a akcje jak kiszą sie tak na ZERO jestem minus inflacja.
    I co teraz kolejne obiecanki. Srustawa nic nie da.
    Akcje smieciowe .
  • Re: Wygląda mi jak przez okno na atak na 3 zety Autor: ~Pat [37.31.28.*]
    Patentus
[x]
GRENEVIA -0,30% 3,31 2025-10-06 17:01:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.