Zrezygnowali z publikacji raportu za 2-gi kwartał, dlaczego? Bo był lipny, a pierwszy kwartał pokryje w części lub w całości straty z drugiego. Druga sprawa to KCI, na temat którego nikt nic nie wie, a zarząd w tej sprawie milczy, a jak wiadomo to główna inwestycja Jupka. Skoro milczą, mam podstawy przypuszczać, że mają coś do ukrycia.
To , że Ty czegoś nie rozumiesz - nie oznacza żadnej chęci ukrywania czegokolwiek przez Jupka
rezygnacja z raportu wynika ze zmiany ustawy
Spółki nie muszą publikować raportu za II kw, bo i tak publikują za I półrocze - po co dublować papierki. Wiekszość spółek zrezygnowała z tego raportu
KCI to jeden z najwiekszych i najbardziej znanych deweloperów w Małopolsce. Krowodrza jest jego kolejną odnogą. Podstawy do swoich przypuszczeń miałbyś nawet gdyby nie milczeli.
To jest tylko i wyłącznie moja opinia. Ty masz swoją. Chciałbym, aby wyniki były dobre za pierwsze półrocze, ale mam pewne obawy. Dodam, że mam sporo akcji Jupka.
Ciekawy jestem twojej reakcji na złe wyniki. Czy to źle, że przyglądam się spółce również od tej ciemniejszej strony. Widzę, że są rzerzy o których nie wiesz, lub nie chcesz wiedzieć. Ja biore pod uwagę wszystko, nie tylko to, o czym piszą naganiacze.
kolego Janie uzywasz mialkich argumentow i sprawiasz wrazenie naganiacza na spadki piszesz ze jestes dosc zorientowany ,a ja mysle ze chyba nie,po pierwsze kci to inwestycja dlugoterminowa ,po drugie zobacz jaki byl koszt nabycia kci a jakie ewent. zyski, po trzecie lwia czesc portfela jupka to udzialy w spolkach a onemaja corazlepsze wyniki ,pozdro
NIe naganiam na spadki, 48% mojego portfela to Jupiter. Mam pewne wątpliwości i chcę, aby ktoś je potwierdził, lub rozwiał. Dodam, że już przejechałem się na kilku spółkach, które miały rosnąć, a było odwrotnie. Dlatego teraz staram się być ostrożny.
W pozostałych wątkach pojawił się już motyw obaw o JPK - poczytaj tam jeśli masz obawy, może tam niektóre posty twoje je rozwieją. Dzisiaj znów zamknięcie na plusie - tak jak pisałem przed 10 rano, gdy kurs był na -1,5.
panie Gacuś, to pan podał wcześniej link do strony, na której były pytania do zarządu Jupitera. Na część z tych pytań nie zostały udzielone odpowiedzi, a te które były, nic nie wyjaśniały, lub niewiele. Prawda?
sorry,to nic osobistego ja mam tez lwia czesc w jupku,w kazdej chwili moge wyjsc zarobiony ,nie naganiam wyrazam swoje subiektywne zdanie,jesli posiadam jakas wiedze to sie staram nia dzielic,a takze chcialbym sam sie czegos ciekawego dowiedziec, pozdro.