Jar, to że ty uwaliłeś sporo kasy to teraz reszta ma wywalać w panice pod twoje lamenty??? I najlepiej jak kurs spadł by do 1 PLN??? Będziesz wtedy zadowolony że inni też stracili pieniądze??? Giełda nie jest dla wszystkich, jeśli nie wytrzymujesz presji utraty pieniędzy zajmuj się czymś innym, twoje wpisy są nudne nie rzeczowe a wręcz zalatują urazem psychicznym, ja w kowidzie miałem blisko 1 mln na minusie na PGE Tauronie - 600K ! sprzedałem i tego samego dnia po namyśle odkupiłem , dziś na Tauronie 250K na plus. Nie wiem jakim kapitałem grasz ale widzę że te 200K straty to dla Ciebie sporo, i teraz masz potężny problem z tym jak by Mabion nagle urósł a ty tu zaksięgowałeś stratę.
ty centku dolarku nie wymawiaj takich kwot naganiaczu bez pojęcia :-) ty w życiu nie zobaczysz takich pieniędzy pastuszku, Wieczny hakowcu, marzyciel hahaha
widzę że siedzisz cicho, jak wpiszesz w klawiaturę telefonu K,O,L,T,U,N to wyjdzie liczba 565886, za taką liczbę zobaczysz w zleceniach sprzedaży PKN pod ceną 71.02 , 7968 akcji , dokładna suma zlecenia 565887,36 zlecenie będzie stało do 11.00, kołtunku.
Ale które wieści były dobre? Wyniki finansowe? Umowy, które nie wystarczą na pokrycie kosztów działalności? Zapowiedź poszukiwania finansowania dłużnego? Czy kolejny raz zapowiedź poszukiwania inwestora? Ile już tu było nowych otwarć, nowych strategii i opisywania przyszłości. Każda kolejna na coraz niższych poziomach cenowych...
Przepiękne wyniki... Na poczatku maja, na podbitce pod infa, pisaliście, ze na początek 18zł... Kilka tygodni później rozmienione 10zł, a po takich wynikach chyba znów test 8zł.