czym się tu pocieszać. na dobrą sprawę patrząc na kurs tygodniowy koniec czerwca 2023r kur 4,35 dziś 5,6 dwa lata a gdzie inflacja ?????? Tak wygląda Mostek, zyski poprawa wyników rekomendacje, wszystko to można .......... bo tu nie ma żadnej płynności i żadnego zainteresowania nawet średniego kapitału tu rozdaje karty jeden gracz i tyl w temacie. Ciekaw jestem czy walne ustali wreszcie umorzenie skupionych akcji czy może będą czekać na tegoroczny skup tłumacząc że umorzą wszystko razem a jest taka możliwość, to oczywiście wszystko przesuwa w czasie . oj odległym czasie.
co do obrotów ???? 50tysi na otwarcie i kilka transakcji które nagle wskakują po kilka tysi a tak transakcja po 15-50 sztuk , więcej wydaję na lody idąc w wekend z rodziną takie to obroty, oczywiście sumarycznie jak ktoś nie śledzi tylko zobaczy podsumowanie na koniec dnia to oooooo fakt może i 800 tysięcy będzie ale w jakim stylu ?????? tego już nie zobaczy. Te obroty nic a nic nie znaczą .Skup skutecznie zamuruje kolejny raz kurs na długi czas.
Wniosek jest jeden. Trzeba wyczekać moment i wyjść z tej spółki. Na innej spółce gdyby podano ,że skupionych bedzie 5% akcji wzrost kursu byłby 20% . Tutaj podejrzewam ,ze dzisaj celowo zbijany jest kurs by zapobiec znacznym wzrosto bo prezesowi byłby to nie na rekę.
Tu trzeba akcje kisić, ja tu trzema 5 lat I jestem 200% do przodu, tutaj nie działa chypcik, I już kasa, ale dla cirpliwych cierpliwych I nie ukrywam, może nikikiedy wku...... Ć