Posłuchałem i nie kupię . Widzę przygotowywanie do tego że wyniki będą słabe . Jeżeli zaczną rzeczywiście budowę to przez kolejne kwartały zyski zjadała będzie inwestycja . Nim zostanie oddana nie wiadomo co będzie na rynku i jak on będzie wyglądał .
Nie zapowiada się to różowo . A jak lepszych zysków nie będzie to gdzie może znaleźć się kurs ? Jak bardzo spadnie ?
Musisz się konkretnie douczyć bo nie rozumiesz ogólnie sytuacji. Zredukowali zadłużenie o 90% i inwestują zysk z 2024 roku aż 7mln!Więc jak zysk będzie zjadany skoro mają go z poprzedniego roku ? To o czym ty piszesz że bedą wyniki słabe bo tak uważasz? xd Śmieszą mnie tacy goście. Brak wiedzy i nieumiejętność słuchania. Spółka wygląda ciekawie widzę po forum że na siłę trolle chcą obrzydzić spółke dobrze to świadczy ;)
Ale się ubawiłem . Zobaczycie po wynikach . Kupiliście drogo , chcecie sprzedać i nie stracić , też rozumiem . Tylko ciężko będzie namówić innych do kupna tego papieru . Może udawać dalej jak jesteście zadowoleni i że to wasza decyzjq że ciągle tutaj jesteście . Tutaj w najbliższych kwartałach wysokich zysków się nie spodziewajcie , dywidendy się nie spodziewajcie . Więc na logikę co z kursem ? Poleci w dół . To oczywiście moje zdanie i czy ktoś kupi to jego decyzja ale ciężko wam będzie o nabywcę na wyższych poziomach .
Jak drogo jak kurs jest na dnie xd? Dlaczego mamy sprzedawać? skąd info nie poparte niczym że raporty bedą słabe? Trole wyjcie jak wyjecie na elektrotim, hortico , synektik nic tym nie ugraliście .. Dywidendy nie będzie zysk idzie na inwestycje słuchaj z zrozumieniem.
jaki zysk tutaj bedziesz mial jak zaczna inwestycje. Oczywicie jeżeli zaczną..Przez lata go nie zobaczysz na przyzwoitym poziomie. Srednio rozgarniety czlowiek to rozumie oprocz Ciebie. Modlisz sie zeby to odbiło i zeby stad uciec ale nie wychodzi. I kolejna sprawa...jaki maja ineters w tym zeby kurs byl wyzej ?