• Ale trzymają kurs Autor: ~Kaxun [5.173.241.*]
    I przerzucanie z wora do wora żeby panikę zasiać .oni już wiedzą że zbierają tylko ile czasu dali im przed wypuszczeniem informacji
  • Re: Ale trzymają kurs Autor: ~Invest [194.149.88.*]
    Dnia 2025-04-23 o godz. 09:32 ~Kaxun napisał(a):
    > I przerzucanie z wora do wora żeby panikę zasiać .oni już wiedzą że zbierają tylko ile czasu dali im przed wypuszczeniem informacji

To odkup od nich po taniości i bądź sprytniejszy ;)
  • Re: Ale trzymają kurs Autor: ~Przemysław [5.173.233.*]
    Wielton od strony produkcyjnej - park maszynowy to bardzo nowoczesna fabryka mająca przed sobą przyszłość. Ja tam jakiś czas temu coś kupiłem teraz trochę dokupiłem i mam jeszcze miejsce na to by zwiększyć pozycję. Wielton ma duży lewar ale spółka się bardzo dynamicznie rozwija i to jest problem do rozwiązania długofalowy. Jest to spółka, którą na pewno warto mieć w swoim portfelu.
  • Re: Ale trzymają kurs Autor: typek1 [109.241.99.*]
    Wyniki, pewnie dywidenda i będzie poziom wyzej
  • Re: Ale trzymają kurs Autor: ~trufla40 [31.60.75.*]
    Pierwszy klocek rzucony przez EU i nie dziwi. Kazdy promuje swoje wyroby i tu juz na starcie plus bo europejski zasieg. W razie W budowa modulowych komponentów przy cichym wsparciu reszty i finalny montaz w tajnym miejscu. Drony i inne wypuszczane z masy zaparkowanych tirów ? To moze dac przewage a nam kasę. Zreszta pamietajcie ze Porsche zaczynal od traktorów i w tej chwili to warte majatek. Negatywy ? Czy destrukcyjny gen polactwa który niszczy gpw zostal zamieniony na wspoprace i dopuszczeniu do koryta.akcjonariuszy.
[x]
WIELTON -1,09% 7,27 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.