• Czy ciagle jest sens? Autor: ~Zaciekawiony [217.96.173.*]
    Pytanie do starego akcjonariatu - myslicie, ze ciagle jest duzy potencjał wzrostu na tej spółce biorac pod uwage ostatnie potezne wzrosty? Zastanawiam sie czy jest sens teraz wchodzić bo zwolniły mi się środki
  • Re: Czy ciagle jest sens? Autor: ~Porebius [31.0.89.*]
    Rekomendacja była zrobiona bez Camili na 320 PLN. Chyba dosc zachowawczo. Z Camila bedzie pewnie 360-400 PLN. Pierwsze zyskiem spolka dopiero wykaże. Pierwszy? Drugi kwartał? Zarząd twierdzi, że to nie koniec dobrych wieści w tym roku. Do tej pory nie ściemniał. Koniec tego roku spodziewany podział na dwie spolki i niejako ta druga zostanie przyznana w prezencie. Oceń sam.
  • Re: Czy ciagle jest sens? Autor: ~Rozmaryn [194.182.159.*]
    Spółka jest na silnej trajektorii wzrostowej. W tym roku 3 satelity lecą w kosmos. W 2026 są zamówienia na 4 satelity. W 2027 już sa 3 satelity potwierdzone, a może będzie czwarty. Władze postawiły na tę spółkę jako polskiego kosmicznego championa. Więc kolejne zlecenia to tylko kwestia czasu.
  • Re: Czy ciagle jest sens? Autor: ~polako [165.1.197.*]
    3 satelity wystrzelone w tym roku, moze i tak.

a jak cos nie wypali? to znowu poleci jak ostatnio z 168zl na 210, a pozniej szurando bo nie ma komunikacji z satelita.

także optymiz owszem ale umiarkowany

lepiej by PGZ wprowadzili na rynek, cos bardziej solidnego mimo wszystko w polsce niz raczkujacy przemysl kosmiczny
  • Re: Czy ciagle jest sens? Autor: ~Ja [37.47.115.*]
    Kurs jest niewiele wyżej, niż przy wystrzeleniu Eagleeye'a mimo wszystko też bym uważał w krótkiej perspektywie na jakieś realizacje zysków, ale w dłuższej myślę, że ryzyko może się opłacić. Decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie
  • Re: Czy ciagle jest sens? Autor: ~Pedro [87.204.106.*]
    18 000 akcji w rejestrze krótkiej sprzedaży / po ok. 205zł z 10.03. - a to było już dawno temu, w innej epoce /, teraz będą prędko odkupować. 350zł w kwietniu realne spokojne, 400 w maju -potem boczniak
  • Re: Czy ciagle jest sens? Autor: ~Panie_Kochany [79.191.18.*]
    Jak będzie w kwietniu 300 to juz będzie ok
[x]
CREOTECH 2,68% 345,00 2025-09-23 17:00:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.