Kolejna, zaraz po tanim dolarze, bardzo dobra informacja, że konkurencja drala i pepco plajtuje !! Dzięki poliniak, poprawiłeś już do 100% sentyment do pepco i deski. Teraz tylko pozbyć się poudlanda i mamy nowe ATH. Nie spodziewałem się, że akurat Ty podasz tak dobre informacje, ale cóż, są święta !
Widać , że branża ma problemy. Dużo bankructw, niestety. Pepco też ma problemy, a w miarę rozwoju sprzedaży internetowej będą one coraz większe. Kurs już to dyskontuje - nie bez przyczyny od kilku lat jest trend spadkowy.
Oby nie było kompletnej plajty na sam koniec, bo wtedy ostatni gasi światło...
W punkt twoja ocena. Kubę i jego naganiacze co stoją na uszach żeby wymyślić nowe tematy do obrzydzenia wspaniałego papieru Pepco. Tylko to dla przedszkolaków możecie sobie wrzucać nie sądziłem że szort może zatrudniać płytkich gości. Pepco idzie na północ i to będzie bardzo szybko i bolesne dla szorta
Pośmiewiska shortowe, z nimi nie trzeba wchodzić w dyskusję bo niczego nie rozumieją, wystarczy ich punktować żeby ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia
Tu nie o kurs nawet chodzi bo ja jestem załadowany i to po bardzo dobrym kursie ale mam nadzieję w serduszku, że jeszcze dostanę szansę na doładowanie, mimo życzenia wzrostowego tak suma sumarum. Ci goście nie są z ramienia funduszu, to youtubowi AT ciułający trochę tu trochę tam ale nie mają pojęcia o dużych inwestycjach i rozumieniu dynamiki sytuacji giełdowej opierającej się na interesie większych graczy i potencjale informacyjnym przed jakąś spółką. Fundamenty miejmy nadzieję, że z tą strategią zostaną zbudowane chociaż to Poundland ciąży bardziej niż braki genialnych efektów pepco w rozumieniu przeszłych założeń. A AT jest dla słabiaków jeżeli tylko na tym się opiera swoje decyzje i na kilku faktach od spółki czy z YouTube
Drab cały czas pytam dlaczego nie piszesz stockpicker .zwalczasz szorty A sam i to każdy może poczytać 6 marca na forum naganiales na coraz większy kurs A sam po cichu sprzedawałeś. I miałeś do tego prawo tylko że zmieniłeś nicka więc przyznałeś że nie podpisujesz się pod tym co kilka miesięcy pisałeś jako stockpicker .dla pozostałych stojących za pepco tylko pamietajcie Drab to nie jest osobą do zaufania . Kilka razy od 6 marca go tu zaczepiałem ale nigdy nie miał odwagi odpowiedzieć na zarzuty.wiec stockpicker vel Drab vel .... inwestuj zarabiaj ale nie podpinaj pod ...
Skąd wymyśliłeś, że ja jestem tym gościem? Lol. Wcześniej nie byłem na pepco, obserwowałem z boku dłuższy czas inwestując w inne spółki i udzielając się na forum od ponad 3 lat pod jednym tym samym nickiem. Tutaj odkąd zdecydowałem się wejść, to też jestem aktywny chociaż póki co to forum jest słabe. Kojarzę stockpickera i pamiętam jak były jakieś sprzeczki i prawda, że już tego jegomościa nie ma. Niemniej jednak ja nim nie jestem ale jestem longiem i czas niskiej jakości gości shortujących czy robiących kółeczka się kończy. Jak wszedłem to napisałem co zrobię, dlaczego i kiedy i się dzieje ale to dopiero początek. Tylko inwestowanie długofalowe, nie kółka, nie AT, nie kwiczenie o tym kiedy będzie jaki kurs.
Wydaje mi się, że ten stockpicker się nie wstrzelił i uciekł i widocznie longi też potrafią strzelać w powietrze hasłami, które się nie spełniają. Ja nie strzelam w powietrze wcale, mówię co zrobię i dlaczego i reszta zależy od każdego z osobna. Wróć do mojego wpisu jak pisałem o tym niedawno na pepco i sam przemyśl. Nikogo do niczego nie namawiam i nie zachęcam ale rozumowanie shortujacych tutaj jest na prawdę na niskim poziomie tak serio serio.
Myślisz że jak zmieniłeś troszke styl pisania to się nie da cie rozpoznać w tych czasach...możesz pisać co chcesz będę cie tu zwalczał bo narobiłeś więcej bałaganu od shortowcow i koniec tematu .