Jakbyś czytał devlogi na steam to byś już tydzień temu wiedział że będzie wcześniej :) W zasadzie to wiedzieli wcześniej już chyba wszyscy, a teraz tylko ty zauważyłeś i się chwalisz po czasie jaki to jesteś bystry :)
Hahaha!!! Co rusz naganiacze wyskakują tu od lat z prognozami z kapelusza opartych na swoich marzeniach :) Ile ja już razy słyszałem: 'lecimy na nowe ath, do końca roku 40 zł, niżej niż 20 zł nie spadnie i dziękowanie za możliwość kupna w dołku przy 15 zł' :) Cyrkowcy znakomici, jest się zawsze przynajmniej z kogo pośmiać :)
Eldzia...zobaczysz jeszcze trochę jak tu się pozmienia wkrótce. Do końca roku 15-18zł. A jak sprzedawałeś wcześniej i nie usredniasz przy takim kursie to słaby zawodnik jesteś. I bajki o 5ziko i niżej możesz pisać możesz pisać dowoli. Wtedy można się dopiero pośmiać:P
Drag diler 2 w momencie premiery w czerwcu zeszłego roku miał 22 tys followersów i od tamtej pory kapitalizacja mov stopniała i połowę, a wy chcecie by crime który ma czterokrotnie mniej obserwujących wywindował was na 15, 18 czy nawet 30 zł. Wolne żarty. Do premiery przez te dwa miesiące kurs prawdopodobnie wespnie się na max 11-12 zł gdzie nastąpi przy premierze realizacja zysków i zjazd do bazy. Standardowe wywalanie przy premierze, potem standardowe wywalanie po dywidendzie a na koniec już tylko standardowe wywalanie pod koniec roku przy optymalizacjach podatkowych. Na koniec roku obstawiam 6-7 zł na kursie.
Budda, Lawin, Malasz, Henk i Rafaelitos - sami znafcy zgodni od lat że ulg poniżej 15 zł nigdy nie spadnie, zaraz lecimy na 40 zł z pierwszym przystankiem na 20, a 5 zł to będzie lada moment samej dywidendy :) Dostarczacie nam tu przedniej rozrywki od dawna, kto by pomyślał że prości naganiacze chcący zejść tylko z haka mogą zapewniać tyle rozrywki :)
To ja od siebie dodam tylko tyle że na koniec roku o 5 zł na kursie będziecie tutaj marzyć tak jak teraz marzycie o 15 zł i sami dobrze o tym wiecie tylko nie chcecie głośno tego przyznać. I jak za miesiąc nie zdążycie wyjść przed premierą za 10 zł to za rok będziecie naganiać na forum tak jak teraz by ktoś to od was wziął za polowe tej ceny.