Mnie nie stać na chodzenie po mszach:.... Lecz zawsze preferuję wizytę w schronisku dla zwierząt i tym kochanym psiakom coś za tysiaka kupić. One będą pamiętały zawsze... Osobiście polecam!!
Akak,nie chodzę po takich instytucjach,tym bardziej we Francji. Czy Cię stać? Każdego stać,lecz miałem na myśli że zamiast dawać na tacę w kościele preferuję przelew na schroniska dla zwierząt. Radosnych Świąt
Wesołych i udanych świąt dla wszystkich. Dużo radości i spokoju wewnętrznego. I żeby DAT w ciągu najbliższych 2 lat stał się takim europejskim Palantirem. Kurs min. 500,-pln .
No nie mogę... czy Wy jesteście poważni? W skrócie: Zlecieli się psiarze, bałwochwalcy i inni zaklinacze, którzy myślą, że siły wyższe pobłogosławią ich śmiesznym inwestycjom. Wiem, że grzech kk jest ogromny, ale nie znałem tej ewangelii gdzie uczniowie poszli obstawiać wyścigi rydwanów, grali w kości, wykupywali biznesy w całej Judei, a Bóg dostarczał im insaiderskie infa niczym mannę z nieba... Drodzy Katole, wyjaśnijcie mi proszę jak to działa - Matka Jezusa gra na wzrosty ceny oliwy, a Józef szortuje... co się wówczas dzieje z ceną oliwy?
czegos nie chwytam cudak. pisales , ze dzis sprzedajesz 50% ,ktore ci jeszcze zostalo. jakim cudem mialbys sie w takim razie cieszyc na wzrosty. mieszasz chlopcze , mieszasz powtarzam :parcie na szklo?
Oby pycha nie zgubiła. Oczywiście że Cudak mógł sprzedać a kurs odjedzie. Pytanie co wtedy zrobi ale .. może Cudak też być wygranym i kurs spadnie o 30proc a tak bywało i Cudak wtedy wygra na tym. Tak było po emisji po 55zl. Teraz może być inaczej gdyż nie można wykluczyć że wreszcie w maju prezes pokaże obiecane umowy. Sprzedawać obecnie to duże ryzyko ale kto wie
Dzięki Alicjo.....jeśli kurs odjedzie - a tak może być, trudno - zostaję z gotówką w kieszeni i spieniężonym zyskiem Natomiast zachęcam do spojrzenia na wykres po piątkowej sesji i kreacji własnych scenariuszy.....spójrzcie też na strefy podaży. Tak - nie było spadającej gwiazdy Tak - wygląda na wybicie z formacji Tak - RSI mocno wykupione Jeśli jednak trafimy na korektę - to powinno zjechać w okolice 76 zł.....taki mam scenariusz. Się zobaczy.....