• Moje obawy Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    Mam obawy że bez żadnej konkretnej informacji znaczącej dla spółki już niedługo osiągniemy poziom poniżej 4 zł. Prezes zmienia co chwile daty uruchomienia i daty kiedy będą zyski , słaba to rekomendacja .
  • Re: Moje obawy Autor: ~ktos [178.43.57.*]
    Prezes kłamie od pierwszego dnia, w którym objął stanowisko. Ale nie martw się, za jakiś czas zarząd zostanie ukarany. Przygotowywana jest wielka akcja, której celem będzie poinformowanie wszystkich mediów o oszustwach SVE, zawiadomienie PARP o defraudacji dofinansowania na CBR i fabrykę (miały być gotowe w 2022 roku), złożenie pozwu zbiorowego i doprowadzenie zarządu do prokuratury.
  • Re: Moje obawy Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Cześć obiektywny mam trochę dosyć tego waloru tak jak napisałeś żadnego konkretnego INFO bezpośrednio ze spółki. Kurs osuwa się pod własnym ciężarem. Fakt perspektywy na mega wzrosty są fabryka labolatorium kontrakty itp ma to sens. A kurs ku południu. Wiesz dopada mnie trochę frustracja no ,ale jestem świadomy ryzyka . Podwaliny są nie do podważenia z czasem rozumie ps ktos ,że ma rację w tym co pisze. Jest bardzo monotematyczny, ale to się obroni. W maju minie równe trzy lata jak zakotwiczyłem na walorze. Napiszę nieskromnie że liczyłem po takim czasie na trochę więcej niz 12 czy 15 zł. Przedziwna ta spółka. Jak zawsze pozdrawiam wszystkich i życzę mega zarobku. Odrębne pozdrowienia dla ps. ktos. dzięki że Jesteś z naszą społecznością.
  • Re: Moje obawy Autor: ~Der [31.0.90.*]
    Jaki Prezes. Specjalista od programu motywacyjnego. Akcjonariuszy to on i rada nadzorcza mają gdzieś. Najważniejszy dla nich program motywacyjny. Od 3 lat nowy Prezes nic nie wymyślił senskwnego. Jak byl Pirog to zrobil kurs 32 zl a obecny zbili go na 4 zl.
  • Re: Moje obawy Autor: ~obiektywny [193.43.77.*]
    Piróg zrobił przekręt z lekiem na covid.
  • Re: Moje obawy Autor: ~wojtek [217.119.77.*]
    Dnia 2025-04-16 o godz. 15:41 ~obiektywny napisał(a):
    > Mam obawy że bez żadnej konkretnej informacji znaczącej dla spółki już niedługo osiągniemy poziom poniżej 4 zł. Prezes zmienia co chwile daty uruchomienia i daty kiedy będą zyski , słaba to rekomendacja .

prezes zachowuje się jak mu każe RN. Tak samo przeciągali badania z czasu mamy lek. Potem zdjęli spodnie i zaczęli kręcić z akcjami,molekułami, fabryką kontraktami itd. teraz robią to samo. za ro za dwa itd. Kto zna tę spółkę wie o czym piszę. A kurs spada bo ludzie tę spółkę wywalili z portfela i nikt tego już nie kupuje. Sami grają między sobą ale coraz gorzej to wychodzi. Granda i tyle.
    A droga do fabryki której nie widać (google) to ścieżka miedzy krzakami o ile ta fabryka w ogóle jest wybudowana w postaci zapowiadanej.
[x]
SNTVERSE 0,00% 4,26 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.