Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,43 zł , zmiana od tamtej pory: -3,84%

Re: Moje obawy

Cześć obiektywny mam trochę dosyć tego waloru tak jak napisałeś żadnego konkretnego INFO bezpośrednio ze spółki. Kurs osuwa się pod własnym ciężarem. Fakt perspektywy na mega wzrosty są fabryka labolatorium kontrakty itp ma to sens. A kurs ku południu. Wiesz dopada mnie trochę frustracja no ,ale jestem świadomy ryzyka . Podwaliny są nie do podważenia z czasem rozumie ps ktos ,że ma rację w tym co pisze. Jest bardzo monotematyczny, ale to się obroni. W maju minie równe trzy lata jak zakotwiczyłem na walorze. Napiszę nieskromnie że liczyłem po takim czasie na trochę więcej niz 12 czy 15 zł. Przedziwna ta spółka. Jak zawsze pozdrawiam wszystkich i życzę mega zarobku. Odrębne pozdrowienia dla ps. ktos. dzięki że Jesteś z naszą społecznością.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SNTVERSE 0,00% 4,26 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.