• 19 PLN tylko piardnie .... Autor: inexcopl [62.153.69.*]
    i to jeszcze w kwietniu moim skromnym zdaniem
  • Re: 19 PLN tylko piardnie .... Autor: ~Zyzy [37.248.224.*]
    Raczej na poczatku maja , ale pod warunkiem, że RPP obniży stopy % o 50pkt. To jest oczywiscie tylko moje skromne zdanie. Nierzadko rynek rządzi sie swoimu prawami. O tym gdzie będziemy zdecyduje grubas.
  • Re: 19 PLN tylko piardnie .... Autor: ~Mikolaj [37.248.217.*]
    Przy tej cenie 19.50 a 20.50 to pewnie ze połowę cyfrowego sprzedam rano rok temu kupione po 9.85 koniec roku uważam zamkniemy w okolicach 20 zl
  • Re: 19 PLN tylko piardnie .... Autor: ~Roman [37.31.128.*]
    Żeby sprzedać, trzeba najpierw mieć – to wciąż umyka niektórym.
    Od jakiegoś czasu obserwuję wysyp samozwańczych geniuszy giełdy, którzy pojawili się znikąd i z niezmąconą pewnością siebie opisują, jak to „czytają rynek”. Kupują oczywiście w samym dołku, sprzedają o grosz poniżej lokalnego szczytu – no czysta poezja.
    Bravo, bravo, bravo. Jeszcze tylko Oscar za najlepszy scenariusz i można kończyć sezon.
  • Re: 19 PLN tylko piardnie .... Autor: ~Aa [91.193.208.*]
    Ja też sporą część mam poniżej 10, rzadko tu piszę wolę czytać ale nie sprzedam za 20 tylko minimalnie za 30.Aliora też miałem od prawie minimum,przegapiłem pierwszy szczyt ok 70 i potem sprzedałem po ok 50 a urósł wiadomo ile.Teraz nie popełnię błedu również i na Pepco, pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt
[x]
CYFRPLSAT -0,94% 14,19 2025-10-16 17:02:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.