Im dłużej tu jestem przez to ze wisze jak każdy tutaj zgromadzonych to się zastanawiam czy cena z emisji nie jest czasem przesadzona - tj 10gr
Ale w sumie to się sam siebie pytam co mnie nakłoniło tutaj do inwestycji. Spółką kierują niedoświadczeni ludzie, a prezesem jest osoba, która chwali się w wywiadach że bankrutowała w przeszłości. Ma do tego smykałkę, więc niewykluczone że i nas tutaj wywiezie. Chyba że wyciągnął odpowiednie wnioski i ma już pojęcie o budowie biznesu, a wartość firmy nieustannie rośnie i każdy akcjonariusz jest od kilku lat tutaj zarobiony i zadowolony… :)
Stary, co ty bredzisz?
Doświadczonych ludzi, jest tu, aż nadto. Jednym z głównych udziałówcow jest January Ciszewski, który mówi, że Ekipa Holding to jego topowa inwestycja z którą wiąże duże nadzieje. W akcjonariacie jest Biernacki Tomasz z Dino przez jedną ze swoich spółek zależnych.
Chyba nie sądzisz, że tacy ludzie włożyliby kasę w niepewną inwestycje, narażając się choćby na późniejsze drwiny.
Spójrz sobie na Radę Nadzorczą i nazwiska, spójrz sobie na Zarząd i nazwisko wiceprezesa. Pogoogluj sobie. W większości są to ludzie Ciszewskiego czyli człowieka z topki inwestycyjnej na GPW.
Jak sądzisz, po co oni się we władzach i nadzorze spółki znaleźli?
Az, żal czytać wpisy niektórych na forum tej spółki, a twoje według mnie należą do czołówki takich.
Ja to już nie mogę się wręcz doczekać, kiedy spółka nareszcie odbiła, zeby takie płaczki jak na przykład @Obiektywny wyskoczyli już z akcji, żeby już nie musieć czytać ich wypciin.
Liczę na to, że to wielonikowcy i z odejściem jednego, odejdzie kilka niiickow na raz.
Spółki biernackiego nie ma już w akcjonariacie. Wprowadzasz ludzi w błąd. Może najpierw się dowiedz u źródła zanim będziesz szerzył takie fejki tylko po to by podbić kurs. Jak widać marnie Ci idzie. I zmienianie nicków nie zakryje Twojego braku wiedzy i doświadczenia.
Denny, coś znowu ci nie idzie wprowadzanie w błąd czy celowo oskarżasz też innych, by odwrócić uwagę od siebie, siewcę zamieszania na temat spółki?
Zróbmy tak, bo nie chce z tobą bić zbędnej piany, ja ci wkleję informacje, że spółka Biernackiego z Dino, to jest spółka BT Kapitał sp z o.o. zakupiła emisję celowaną akcji Ekipa Holding a ty mi wklej informacje, że ta spółka dla której była zrobiona specjalnie emisja, wyszła z akcjonariatu sprzedając akcje. Od razu uwzględnij, aby podać po jakiej wartości wychodzili, w jaki sposób i kiedy.
Poproszę tylko informacje poproszę faktami z linkami.
Ma sens, jeśli informacja jest prawdziwa
Trolu denny, jest paragraf na ciebie z Kodeksu karnego.
Art. 286. [Oszustwo]
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Miałeś udowodnić to, podając informację, a nie teraz pajjacoować.
Żadnej sprzedaży akcji Ekipy Holding przez Biernackiego nie było raportowane. Nie było wstecz, takiej informacji.
Masz rację, że dziś jest inny świat, nawet taki obsszczzymur bez podstaw jak ty, na temat funkcjonowanie giełdy i spółki, rozpowszechniajacy fałszywe informacje w dzisiejszych czasach może zostać namierzony za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji.
Jak January jest wyznacznikiem sukcesu giełdowego spółki to macie nieźle wybijana fantazje. Gdzie jest jego potężny JRH. Chyba już z dwa albo trzy lata temu tam w portfelu inwestycyjnym miało być 2 MILIARDY ZŁOTYCH, a teraz spółka nie jest warta nawet 20% tej wartosci hahaha Wyszło mu z columbusem, bo miał timing jak był boom na PV i potężna hossa covidowa zadziałała. Wtedy nazywany był Midasem NewConnect i wszystko co miał w portfelu rosło. Szkoda, że ten pseudonim nie ma teraz żadnego odzwierciedlenia i jego aktywność rynkowa też jest niewielka.
Obecność tej osoby w akcjonariacie nie jest ŻADNYM wyznacznikiem sukcesu. Dodruku setek milionów akcji dla siebie za darmo i braku dowożenia wyników, owszem.
Jak Wy tutaj sądami zaczynacie straszyć innych przez to że ludzie wyrażają swoje opinie bo od tego jest forum to chyba serio wisicie tutaj na potężnych hakach i cierpliwość się Wam kończy. Miejmy nadzieję, że z nich wszyscy kiedys tu zejdziemy :)
Ciszewski jest jednym z głównych akcjonariuszy i ma swoich ludzi, niemal na każdym szczeblu odpowiedzialności, jeśli według ciebie jest słabym wyznacznikiem, to po co tu siedzisz? Do tej pory bys sprzedał, odrobił na innej spółce i tu nie trzeba byłoby czytać twoich tekstów. Według mnie, na pewno Ciszewski jest lepszym wyznacznikiem, jak jakiś trol wielonikowy. Obiektywny, kasa, denny i tym podobni, którzy wnoszę, że skoro tu siędza na forum non stop, to posiadają akcje. Nie sądzisz?
Pisanie fejkowych komentarzy, ja to robicie o tym, choćby , że Biernacki wyszedł z akcjonariatu, a potem przyciśnięty i poproszony o żródło, pisze, że to jednak żart, to już nie śmieszny żart. No i dla jasności wytłumacz, gdzie tu wyważanie swoich opinii? Skoro nie rozróżniasz prób manipulacji od "wyrażania opinii", to nie wiem, co tu robisz na forum.
Sam siedzisz na bieżąco na forum i skrolujesz, więc wytłumacz, po co te zabiegi? No i te pisanie o jakiś hakach. No, wybacz, akcji jest ile zapragniesz na obecnych poziomach, więc jaki to hak, jak ktoś kupił w ostatnim czasie. Zostaw może takie komentarze sobie i swoim kolegom. Ja zgłoszenie zrobiłem do bankiera i do KNF odnośnie manipulowania informacjami, wrzucanymi na forum jak to zrobił denny. Zachęcam również innych do zrobienia tego samego ruchu innych, którym zależy na rzeczywistych dyskusjach, a nie traktowaniu forum, jako śmiettnikka, gdzie wrzuca się wszystko, co do głowy przyjdzie w tym nieprawdziwe informacje.
Rozumiem, że jako zainteresowany i jako jeden z głównie tu się udzielających, masz akcje i będziesz w maju na Walnym Zgromadzeniu, by mieć pogląd na swoja inwestycję, powiedzieć na przykład Ciszewskiemu że nie jest dobrym wyznacznikiem sukcesu, czy udzielić porad i wskazówek Zarządowi, jak powinni prowadzić spółkę, by odnieść sukces? Będziesz prawda?
Czy to normalne, że wpis, który zrobił @Obiektywny, to już kolejny z nicków, który próbuje usprawiedliwić, nie mający nic wspólnego z rzeczywistością wpis @denny na temat sprzedaży akcji przez Biernackiego i przekierować dyskusję na inne tematy?
Kolejny, który także, już od dłuższego czasu umniejsza sukcesy spółki oraz deprecjonuje właścicieli Ekipa Holding, czy także osoby zarządcze w spółce?
Moim zdaniem, to nie przypadek.
Czytajcie ostanie informacje ze spółki, ze zwróceniem szczególnej uwagi, na tę z odpowiedziami na pytania, które dostali od jednego z akcjonariuszy.
Wrzucili przecież wyżej linka, że akcje Ekipy Biernacki kupił, a ty sieroto nie potrafiłeś udowodnić swojej tezy, więc myk z powrotem pod kamień i się nie wychylaj.
I mają rację ci co piszą, że trole scrolują non stop forum, bo każda im pozytywna informacja jest nie na rękę, więc od razu dają ripostę, żeby zakrakać swoimi g...nopostami.