Ciekawe co to za nowy projekt. Ale coś mi mówi, że skoro jest Moonlighter 2 to może kontynuacja Children of Morta? Wcale bym się nie zdziwił w końcu był to ogromny hit.
No to już trochę żenada się robi z tymi ich datami, przecież oni sami sobie je wyznaczają wtf więc? Nawet już od jakiegoś czasu minęła mi złość, że umoczyłem i pojawiło się współczucie do tej spółki. Muszę do premiery dotrwać i nara, chociaż zastanawiam się czy jest sens czekać? No bo co dalej? Myślę, że sporo osób zrobi angielskie wyjście jeszcze przed premierą. Później brak perspektywy… ja przynajmniej nie widzę.
Wszystko wskazuje na to, że nie chcą bardziej zdołować kursu. Chodzi o to, że inwestorzy zaraz pójdą spać a jutro o raporcie dopiero dowiedzą się po wodospadzie. Może jutro przed sesją pojawi się ? Chodzi o to, żeby chyba jak najmniej inwestorów przeczytało raport.
Tak powiem Ci, że czytam co piszesz i nie za bardzo rozumiem. Nie masz akcji. Masz pełną świadomość, że odpis za p.8 jest w cenie a przyszłość to The Alters za 2 miesiące i pod to można grać. Oraz dwie mniejsze gry w tym roku. Do tego dzisiaj podobno coś nowego pokazali. Tak naprawdę kiedy to ma rosnąć po takim spadku? Luka od góry jest przy 320?