Dnia 2025-04-15 o godz. 19:58 ~Ble napisał(a): > Dobra ziomeczki bo jutro gall33 sprzedaje a tyle tego ma że na 5 groszy spadnie
Aż takim desperatem to nie jestem żeby sprzedawać poniżej zakupu. Ale parę akcji dzisiaj sprzedałem i nadal będę sprzedawał ale nie z takim zarobkiem jak chciałem.
Jak to go się stało ? Ktoś wywalił bo moim zdaniem uznał że nie ma tutaj przyszłości i że wyniki mogą być rozczarowujące . Inaczej oczywiście uważają Ci którzy widzą na hakach i chcieliby żeby ktoś od nich kupił papier i żeby mogli zejść z haków . Gdyby tak naprawdę wierzyli w spółkę przecież kupowaliby a tak go …. Chętnych nie widać zbyt wielu :)
Dnia 2025-04-16 o godz. 15:08 ~Ble napisał(a): > No i super ziomeq, sprzedałeś 20% swojego pakietu czyli 1000 akcji. Gratki, zostało Ci jeszcze 4000 sztuk. Pozdro byczq
Nie wiem do czego zmierzasz. Mam ci powiedzieć ile akcji mam ? A może przez ten wpis chcesz ty powiedzieć jaki majętny jesteś ? Nie interesuje mnie to ile masz akcji. Zresztą i tak byś skłamał.
Popieram. Ale żeby coś sprzedać to najpierw trzeba coś mieć a mi się zdaje że tu jeden z drugim dopiero chce coś podkupić ale zdałoby się żeby kupić taniej dlatego tak psioczą jeden przez drugiego chcąc zniechęcić posiadaczy.
Mam , trzymam, i pomijam te ich głupoty a jak za nisko zbijają to sam coś podbieram zdejmując akcje z rynku.
Zobaczymy na czyje wyjdzie w dłuższej perspektywie.