• Lis Autor: karixon [37.248.174.*]
    Jak obstawiacie ile Lis jest w plecy ?
  • Re: Lis Autor: ~Lis [37.30.40.*]
    Przed chwilą kupiłem 1000akcji mam 34 tys jestem w plecy około 4tys a będę 44tys na tym gniocie beż przys@losci .
    Nie ma akcji hhhaa hhhaa przed chwilą wywalili kilka tys śmiecia.
  • Re: Lis Autor: ~Alfie [77.22.252.*]
    Masz ciekawą strategię inwestycyjną. Ja kupuję, zeby zarobić a Ty odwrotnie :)
    To dokup jeszcze z 6 tys bedziesz równie 50 w plecy :))
    Tu czy będziesz pisał że to syf czy cudo to i tak od tego nic nie zależy. Tu nikt nikomu nic nie obiecywał oprócz takich mnagonow jakty co nic nie wiedzą a że to syf to dziś widzisz.
  • Re: Lis Autor: ~Alfie [77.22.252.*]
    Nigdy nie naganiałem na tę spółkę. Przeciwnie, wysypałem połowę za 1,6 kiedy Difi widział tu juz 3 z przodu. Bo te ich świetlane perspektywy mi po prostu zalatywały blefem z kilometra. Resztę nizej, jak spadało. Raczej tnę straty zamiast rozpaczac na forum ile jestem w plecy. Nikt cię tu nie pogłaszcze po głowie. Tracisz i albo akceptujesz stratę albo usredniasz.
    Ty mnie nie ucz i tak bardzo nie uwierz co się pisze .jedno jest pewne że naganiaczy tu siedzą bo mają nadzieję że jak przekładali raport to coś dobrego tam będzie i to tyle.
  • Re: Lis Autor: karixon [37.248.174.*]
    Na szczęście jesteś jednym z nielicznych którzy kupili na górce, my ciągle na plus he he
  • Re: Lis Autor: ~Tom [91.94.19.*]
    Płacze mocno i dużo więc stracił dużo
  • Re: Lis Autor: karixon [37.248.174.*]
    Komentuje praktycznie wszystko co jest nowo dodane, obstawiam że tam grube kwoty w plecy
  • Re: Lis Autor: ~Difihuho [188.146.62.*]
    Placze bo nie rośnie a za tydzień będzie się śmiał z tych co nie kupili.Qwa jak ja nie znoszę takich wymoczkow.
[x]
ADIUVO 0,58% 0,69 2025-10-10 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.