• upup Autor: ~Mac [78.30.72.*]
    tak jak pisałem w tamtym tygodniu nie zblokują nas...:) będą wzrosty...:)
  • Re: upup Autor: ~Mac [78.30.72.*]
    chłopaki nie potrafią zatrzymać wzrostu kursu blokowaniem...bo wszystko skupimy, to próbują obniżać...bardzo nam to pasuje...kupimy po taniemu...:)i w końcu kurs pójdzie w kosmos...bądzcie czujni...bo tak samo szybko może spaść...pilnujcie kasy:)
  • Re: upup Autor: ~Kobisław [212.33.80.*]
    Hej, pytanko:
    Skąd wiesz?
  • Re: upup Autor: ~Antychrystozaur [193.0.126.*]
    Opcje są następujące:
    1. przyśniło mu się
    2. wzrosty będą na pewno (o ile nie wybuchnie wojna itd) - pytanie tylko czy w tym roku?
  • Re: upup Autor: ~Mac [37.109.165.*]
    do Kobisława...bo w tym uczestniczę i mam odwagę o tym pisać na zwykłym forum....a nie tylko na zamkniętych chatach dla maklerów:) ale piszę o tym dlatego bo tylu ludzi robi się w konia na codzień i tyle się kradnie, że szkoda gadać. Ludzie przez głupie decyzje tracą oszczędności życia....dlatego postanowiłem, że może komuś pomogę być może...sam jestem zarobiony i po prostu..."wkur....się na system":) i będę działał przeciwko niemu dopóki mnie nie zbanują:) prześledź sobie moje wpisy z momentu wzrostu NTC z przed ponad miesiąca. bedziesz wiedział o czym mówię:)
  • Re: upup Autor: ~Sławek [195.160.174.*]
    Dzięki Mac! A co jeszcze trzymasz oprócz ntc?
    Sławku parę spółek mam w portfelu...ale nie będę o nich pisał na forum oficjalnie. prześledź moje wpisy na innych spółach:) pozdrawiam i życzę dużych wzrostów:)
  • Re: upup Autor: ~Kobisław [212.33.80.*]
    Ok, ja przy ntc(wcześniej Invista) jestem od 7 lat, wiem kiedy kupować i sprzedawać, ale nie mogę jasno określić, że to już TERAZ ten czas, chociaż jestem w 100% pewny, że zbliża się wielkimi krokami. Myślałem, że może masz jakieś info, że strona diabetomatu za chwilę opublikuje zmiany o gotowości wprowadzenia na rynek urządzenia, albo że banki energii Ubess znowu będą przez ntc dystrybuowane. Czyli nie zdradzisz która przesłanka świadczy o tym, że będzie tu tak grubo?
    No w końcu jakiś twardy akcjonariusz:) od 7 lat..miło to czytać. Niestety nie zdradzę szczegółów i tak już za dużo napisałem i pewnie się będę z tego tłumaczył w tym tygodniu...ale jestem spokojny bo się wybronię, Problem polega nie na spółce ale na działaniu giełdy:) A akcje skupujemy i ją podciągniemy. Bez względu jak będą blokować:) Panowie i Panie---Cierpliwości...:)
[x]
NTCAPITAL -0,31% 0,64 2026-02-27 14:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.