I bardzo dobrze bo trzeba rozliczać tych co piszą nieprawdę. Ja nie widziałem by akcjo pisał jakąś nie prawdę na temat Softblue natomiast widziałem wiele wpisów szkalujących tutaj spółkę Invention.
Jak na razie to piszę tutaj samą prawdę, domysły i zadaje pytania na które nikt nie umie mi odpowiedzieć. Nikogo nie obrażam ani nie wyzywam jak to było w przypadku wielu trolli jak np. ten Ta którego ponoć ścigneli bo nie pisze ani tu ani na forum Invention a potrafił tam spędzić i to dosłownie non stop 22 g na dobę aż maiłem podejrzenie , że to jakiś bot.
nie moja wina, że prawie rok czasu nawet na głównym kanale komunikacyjnych jakim był wcześniej FB gdzie pisali co robią i czy sprzedali np. dron antysmogowy to jest cisza. Nie wiadomo oficjalnie gdzie mają siedzibę, na stronie spółki www adres widnieje ul. Zamoyskiego 2b a w budynku nikogo nie ma i jest wystawiony na olx na sprzedaż.
To nie ja mam problem tylko Zarząd spółki z komunikacja z akcjonariuszami, jak chcieli opylać akcje co kilka x w roku robili czasy i puszczali komunikaty o chińskim stoperze covid :)
Akcjoinm: po ile wisisz na SBE? Jak powyżej 1,3 zł to piękna katastrofa. Jeśli grube ryby będą chciały opchnąć kilka mln akcji to muszą zrobić podbitkę co najmniej do 0,5-0,6 zł. Tylko nie na pretekstu pod rajd. Co na to koledzy "ja" i steve2?
nie mam ani 1 akcji SBE, jedynie co mnie wiąże z tych marnym SBE jest to, ze Invention którego akcji mam 400 k jest tu udziałowcem i zamiast sprzedaż te 19 mln akcji które ma dopuszczone do obrotu po 40 gr tak jak ja to zrobiłem po dopuszczeniu zesrii F z pp to dalej te akcje maja a kurs 0,25 i ciąży to na wycenie Inventiona bo musieli na ten hłam zrobić odpis w 2022 rok przez co mają skumulowaną stratę netto i tak niskie kapitały własne.