• Na miejscu akcjoinm bym uważał. Autor: ~Igor [31.94.34.*]
    SOFTBLUE jest w trakcie sprawy o zniesławienie spółki przez różne Trole-między innymi z tego forum.
  • Re: Na miejscu akcjoinm bym uważał. Autor: analityk_gpw [37.30.45.*]
    I bardzo dobrze bo trzeba rozliczać tych co piszą nieprawdę. Ja nie widziałem by akcjo pisał jakąś nie prawdę na temat Softblue natomiast widziałem wiele wpisów szkalujących tutaj spółkę Invention.
  • Re: Na miejscu akcjoinm bym uważał. Autor: akcjoinm [37.30.50.*]
    Jak na razie to piszę tutaj samą prawdę, domysły i zadaje pytania na które nikt nie umie mi odpowiedzieć. Nikogo nie obrażam ani nie wyzywam jak to było w przypadku wielu trolli jak np. ten Ta którego ponoć ścigneli bo nie pisze ani tu ani na forum Invention a potrafił tam spędzić i to dosłownie non stop 22 g na dobę aż maiłem podejrzenie , że to jakiś bot.

nie moja wina, że prawie rok czasu nawet na głównym kanale komunikacyjnych jakim był wcześniej FB gdzie pisali co robią i czy sprzedali np. dron antysmogowy to jest cisza. Nie wiadomo oficjalnie gdzie mają siedzibę, na stronie spółki www adres widnieje ul. Zamoyskiego 2b a w budynku nikogo nie ma i jest wystawiony na olx na sprzedaż.

To nie ja mam problem tylko Zarząd spółki z komunikacja z akcjonariuszami, jak chcieli opylać akcje co kilka x w roku robili czasy i puszczali komunikaty o chińskim stoperze covid :)

• Re: Na miejscu akcjoinm bym uważał. Autor: ~Obserwator [5.184.244.*]
    Akcjoinm: po ile wisisz na SBE? Jak powyżej 1,3 zł to piękna katastrofa. Jeśli grube ryby będą chciały opchnąć kilka mln akcji to muszą zrobić podbitkę co najmniej do 0,5-0,6 zł. Tylko nie na pretekstu pod rajd. Co na to koledzy "ja" i steve2?
  • Re: Na miejscu akcjoinm bym uważał. Autor: akcjoinm [37.30.50.*]
    nie mam ani 1 akcji SBE, jedynie co mnie wiąże z tych marnym SBE jest to, ze Invention którego akcji mam 400 k jest tu udziałowcem i zamiast sprzedaż te 19 mln akcji które ma dopuszczone do obrotu po 40 gr tak jak ja to zrobiłem po dopuszczeniu zesrii F z pp to dalej te akcje maja a kurs 0,25 i ciąży to na wycenie Inventiona bo musieli na ten hłam zrobić odpis w 2022 rok przez co mają skumulowaną stratę netto i tak niskie kapitały własne.
  • Re: Na miejscu akcjoinm bym uważał. Autor: ~Obserwator [5.184.244.*]
    Baju, baju będziesz w raju! Znasz takie powiedzenie?
[x]
SOFTBLUE 3,04% 0,24 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.