• Oddawajcie w tej cenie ja oddam dopiero 5 zł za sztukę Autor: ~Porucznik [5.173.202.*]
    Na początek
  • Re: Oddawajcie w tej cenie ja oddam dopiero 5 zł za sztukę Autor: ~redaktor [185.164.142.*]
    Chcesz żyć wiecznie?

• Re: Oddawajcie w tej cenie ja oddam dopiero 5 zł za sztukę Autor: ~GralSL [89.151.42.*]
    wiadomo że taniej nie będzie , tylko góra, ludzie nie umieją inwestować , za rok to tutaj będzie 1 i tak dalej do 5 lat, zobaczymy..
  • Oddawajcie w tej cenie ja oddam dopiero 5 zł za sztukę Autor: ~rg [31.0.1.*]
    Bo każdy myśli że robiąc szybkie ruchy kupna i sprzedaży ( spekulując na akcjach) w krótkim czasie pomnoży kilkakrotnie swój kapitał a niestety tak nie jest i z reguły kończy się niewielkim zyskiem lub nawet częściej stratą do czego przyczynia się w dużej mierze ludzka chciwość. Lepsze rezultaty i zarazem mniej stresujące przynosi inwestowanie długoterminowe choć też nie jest pozbawione ryzyka straty to patrząc na rynki w długim terminie jest korzystniejsze niż ciągle siedzenie przed ekranem i podążanie za tłumem.
    Jako zwykli inwestorzy jesteśmy tylko pionkami w grze i nie mamy zbyt dużego wpływu na notowania jednak parkując akcje na długi czas mamy większe szanse na sukces bo każda pula akcji jest na rynku ograniczona a każdy kolejny inwestor chcąc zakupić akcje zmuszony jest wyłożyć większy kapitał na ich zakup chyba że ktoś podatny na manipulację odda mu swoje akcje.
    To tyle na piątek . Spokojnego inwestowania i miłego weekendu.
  • Re: Oddawajcie w tej cenie ja oddam dopiero 5 zł za sztukę Autor: ~Mariusz [176.113.200.*]
    Niestety ale nie ma tutaj przyszłości....nie kupuja , nie wierzą w spółkę . Ciekaw jestem wyników...
  • Re: Oddawajcie w tej cenie ja oddam dopiero 5 zł za sztukę Autor: ~kris [31.94.30.*]
    Czego płaczesz ? akcje skupione w arkuszu masz po prawej wystawione 1 300 000 akcji gdzie reszta się zapytaj :)) poparkowane i nie wracają do obiegu :) tu 2 zł może być momentalnie to nie problem z wiarą w spółkę tylko odkupowanie jeszcze latających akcji potem będzie to zrolowane do góry i będziesz łykał powyżej 2pln .:)) jak spóka w końcu ogłosi spektakularne wejście na duży parkiet i zacznie wypłacać dywidendy dla akcjonariuszy :))
  • Oddawajcie w tej cenie ja oddam dopiero 5 zł za sztukę Autor: ~rg [31.0.1.*]
    Czekamy tylko na powtarzalność w wynikach która de facto ma już miejsce. Wyniki roczne powinny być z rekordowym zyskiem rocznym a jak wypadnie 1 kwartał 2025 dowiemy sie w połowie maja i wtedy będzie już jasne co i jak z powtarzalnością.
    Wiemy że przychody delikatnie spadają za to towar sprzedawany jest z wyższą marżą dzięki czemu zyski są wyższe.
    Lepiej wprowadzać kolejne produkty wysokomarżowe niż mielić na minimalnym zysku oklepany asortyment.
    Tyle w tym temacie.
[x]
EXCELLENC 1,10% 0,28 2025-10-28 14:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.