• asbis Autor: ~ala [195.164.162.*]
    dlaczego asbis spada najmocniej. Trudno zrozumiec . Ktoś potrafi logicznie to uzasadnić
  • Re: asbis Autor: ~ciekawski [46.205.202.*]
    chiny i usa biorą sie za łby, a to sie na pewno zle odbije na applu
  • Re: asbis Autor: ~Bob [95.160.158.*]
    O ile się naprawdę wezmą. Wg Wojczala będzie tylko straszenie a ostatecznie zakończy się ugodą. Chiny mają za dużo do stracenia i są na przegranej pozycji i są bardziej racjonalni nuż ruscy
  • Re: asbis Autor: ~ciekawski [46.205.202.*]
    mysle ze to dobra okazja dla chin by pokazać swiatu kto jest mocarstwem, ale czy ten mandarynkowy narcyz bedzie umiał wyjść z tego g.. ktore narobił z twarzą, wątpie
  • Re: asbis Autor: ~Michał [83.23.198.*]
    Fundy, które "siedzą" na ASbis, w swoich portfelach akcje Apple stanowią najwyższą pozycje. Np. Dimensional Fund Advisors LP - ma 53.89 MM (tj. 3,2414 % portfela - poz. 1). Podwyższenia cła spowoduje, że ich zysk spadnie stąd redukcja np. na ASB. To tylko moja opinia, ale mogę się mylić !
  • Re: asbis Autor: ~Bartman [212.106.174.*]
    A ja myślę, że wskutek rozbójniczej polityki gospodarczej USA i wręcz chamskiego zachowania głównego amerykańskiego narcyza w stosunku do przywódców innych krajów, wielu potencjalnych nabywców amerykańskich produktów będzie je bojkotować i wpłynie to negatywnie na spółki handlujące amerykańskimi wyrobami (niezależnie gdzie wyprodukowanymi) w tym na Asbis :(
  • Re: asbis Autor: ~Bob [95.160.158.*]
    W Polsce może i tak. Ale w Kazachstanie ? Nie sądze.
[x]
ASBIS 0,44% 27,38 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.