• Dziś wyniki Autor: ~Igor [31.54.139.*]
    Pozdrawiam
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Zorro [31.0.120.*]
    Wyniki dobre ale gdzie strategia? Czego zarząd gra na zwłokę? I po co to robi? przecież każdy z nas ,(o przepraszam oprócz ferdka i Darka ), nakreślił by racjonalny rozwój kopalni nad czym tu myśleć?,prezesy jak sobie nie radzicie to zrezygnujecie!
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Ferdek [89.73.93.*]
    oprocz mnie? a co ci sie nie podoba ze pisze o klamstwach asa naganiaczu kolejny
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Zorro [31.0.88.*]
    To miał być żart ... jeśli uraziłem to przepraszam ale jeśli mam się opowiedzieć między asem a tobą to myślę że as ma wiele więcej racji - jest nie formalny układ między Eneą a zarządem Bogusi który mówi jak wyleczyć resztę od drobnych i podto grają, matacza podpisami i myślę że dywidendy też nie wypłacą po prostu zrobią wszystko żeby zaniżyć kurs!
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~as [185.97.16.*]
    Ferdek czy ktoś Cię tutaj zapraszał ? To nie koryto żeby włazić w nie kopytami i /....ą./ się rozpychać.

Można być kreatywnym , ale nie w ten sposób.

• Re: Dziś wyniki Autor: ~Ferdek [37.47.212.*]
    Jak dużo na naganianiu zrobiles?
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~as [185.97.16.*]
    Pożycz oscylatora na 14% to 100 złotych będziesz miał w tydzień maklerku. I tak do dołowania już się Wam nie przyda.
    Trzeba mieć pomysł i kasę , a nie włazić wiecznie w /..../ poznaniakom fajansiarze
[x]
BOGDANKA 0,24% 21,10 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.