• No future Autor: ~Klops [31.0.75.*]
    Niestety brak przyszłości .. kombinują jak wyjść na tysiącach procent zysku ..było scalenie przypominam .. ale nie ma komu brać .. z wora do wora .. nie ma załogi nie ma żadnej sprzedaży w tym roku KLOPS
  • Re: No future Autor: ~spokojny [194.0.251.*]
    Może aż tak źle nie jest jak piszesz - ale wygląda to słabo
    1,5 roku wierzyłem w spółkę ale moja wiara własnie się skończyła - uśredniałem przy 0.85 i czekam aby wyjść teraz na 0 gdy kurs tylko przewyższy 1 pln
  • Re: No future Autor: ~ABC [188.146.46.*]
    Nadal ktoś sypie w rynek...
  • Re: No future Autor: ~spokojny [194.0.251.*]
    Teraz już nie musi to być ktoś z dużego akcjonariatu - teraz mamy kołkowiczów którzy nawet jak pokupowali za 0.85 to przy 0.93 mają szybkie 10% zysku
  • Re: No future Autor: ~Difihuho [188.146.62.*]
    Nikt nie sypie.Przestancie pisać głupoty. Ff 1 milion akcji a pomielili 6 milionów w parę dni.Spekula weszła na mili i spuścił kurs sprzedając i odkupu kac swoje akcje. Nie widzę espi ze ktoś wyszedł. Jak dzis nie będzie infa to znaczy ze zrobili ulice w ch....
  • Re: No future Autor: ~ABC [188.146.46.*]
    Przy tak niskiej kapitalizacji i małym FF byłby pusty karnet
  • Re: No future Autor: ~Zero [5.90.212.*]
    Jaka niski ff oni opychają szybko i wszystko co mogą jeszcze kilka dni i 0.01 PLN ..omijać spółki z zero przychodow
  • Re: No future Autor: ~Smalec [79.184.32.*]
    Dnia 2025-04-07 o godz. 18:59 ~Zero napisał(a):
    > Jaka niski ff oni opychają szybko i wszystko co mogą jeszcze kilka dni i 0.01 PLN ..omijać spółki z zero przychodow

Spółka przez ostatnie 2 lata miała nie tylko przychody, ale i zysk netto, a za 2023 r. wypłaciła 5 gr dywidendy na akcję... Ostatni raz zero przychodów było tu w II kwartale 2022 roku, bądźmy rzetelni...
    https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/MILISYS/wyniki-finansowe 
[x]
MILISYS 0,90% 0,45 2025-09-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.