• No dalej siusiumajtki...sprzedawać Autor: ~Moriar [31.0.73.*]
    bo zieleń na WIGach za chwilę...
  • Re: No dalej siusiumajtki...sprzedawać Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Jeszcze kilka godzin handlu. USA się otworzy na czerwono i może doczekasz się kolejnej fali wyprzedaży.
    Jak nie to daj sobie jeszcze czas tydzień się jeszcze nie skończył.
  • Re: No dalej siusiumajtki...sprzedawać Autor: ~Moriar [31.0.73.*]
    Amerykańska giełda rosła jak szalona i ma duże pole do kolejnych spadków. I tak będzie wielu "zarobionych". Nasz banan otrzymywał miano najgorszej giełdy świata. A to, co zyskał od początku tego roku, już zdążył stracić.
  • Re: No dalej siusiumajtki...sprzedawać Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Ciekawa teoria. Zakładam że nie wyprzedałeś wszystkiego ( przy założeniu że jesteś człowiekiem a nie jakimś botem AI), stąd ten defensywny pesymizm.

Nasza giełda jakby nie była, jest nasza, ale powiem ci w tajemnicy.... siedząc już od paru lat na tej w US and A to ja różnicy nie widzę.
  • Re: No dalej siusiumajtki...sprzedawać Autor: ~Moriar [31.0.73.*]
    Masz rację niczego nie sprzedałem. Przeżyłem upadek Lehman Brothers covida, wojnę w Ukrainie, wojnę Izraela z Hamasem. Efekt Trumpa też przeminie. Co prawda zawsze obserwowałem większe spadki na naszej giełdzie, nawet jeśli tak naprawdę złe rzeczy działy się gdzie indziej. Złe dane z USA powodowały duże spadki na GPW, choć w USA tragedii na giełdach nie było. Może dlatego nasza GPW jest często uważana za jedną z najgorszych na świecie.
[x]
NANOGROUP 1,07% 2,35 2026-05-22 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.