gdy już rozliczą 15,56 mln zł dotacji i zaksięgują ten budynek za 40-50 mln zł to dotrze do niektórych ine ta spółka jest warta! Sam biurowiec jest warty z 4 x tyle co obecny kurs i jeszcze fotowoltaike postawili -->
https://zapodaj.net/plik-DgjFfCkEXa
A porównując do spółek z newconnect czy innych z branży MEDTech tu nawet i 3 czy 4 zł nie powinno nikogo zdziwić!
od 6 rano chłopaczki martwią się o akcje tak "kiepskiej" spółki i piszą, że ABSOLUTNIE nie chcą ich kupować. tak ABSOLUTNIE, ze aż spać nie mogą i pierwsze co robią, nawet przez zrobieniem siku, to na forum bankiera muszą o tym napisać :)
10 k zebrałem i zamiast kupować to tracę czas na forum i o tym piszę, chciałem kupić więcej to ktoś mnie ubiegł !! człowiek chce pokazać fakty i na tym trochę traci, cóż poczeka jeszcze a jak nie to będę po 17 brał
Na forum więcej tych co podobno ABSOLUTNIE nie chcą akcji i tylko tak sobie od 6 rano o tym przypomnieli :) Na bankierze z 800 spółek a im sen z powiek spędza malutka spółeczka z newconnect na ooczątku swojej drogi do rozwoju i wzrostu wartosci:) Ciekawe jest to co?
Widzę, że nawet groźby CHIN nie robią już wrażenia na giełdzie, kto wczoraj oddał na otwarci i kulka minut po na spadkach po 10-15% to sam jest sobie winien. Wczoraj był idealny dzień na zarobienie PEWNIAKA i dużych pieniędzy pod odbicie. A na TAO jeszcze nocna akcja ale wyszła tak średnio mało bo niecałe 2 tys. zł
Natomiast portfel od piątku 4 kwietnia do dzisiejszych keszowań urósł mi o prawie 140 k zł.
nerwowe wpisy tych co ABSOLUTNIE nie chcą mieć akcji InventionMed :)
przoduje jesusCHRIST któremu wydaje się, że poprzez wpisy na forum ma jakiś wpływ na moje decyzje
jesuski tylko chcesz mnie sprowokować do sprzedaży akcji czy do kupienia ? :))) ANI jedno ANI drugie ci sie nie uda bo ja i tak zrobię to co chce i to co robię ma swój cel o czym się niedługo dowiesz :)))
a jak już zrealizuje ten cel to o INVENTIONIE usłyszy CAŁE forum bankiera i wątek każdej aktywnej spółki :)
nerwy na forum co raz większe Obserwator od 7 rano jesusCHRIST z techniki-at od 8 rano warują na forum czekamy na Vncenta ale on odrabia straty na spółce OZE, gdzie wisi od 5 zł, widziano go jak wózki pod Biedronką odprowadzał i każdy jeden to 1 zł, bo spod DINO go pogonili kamieniami a w LIDLU rozdawali darmowe żetony i mu ten chleb już zabrali :)
zobaczymy czy pójdzie przed majem większy popyt pod raport czy będą czekać na potwierdzenie tego co powinno w tych raportach być czyli rozliczeniu budowy i dotacji?
Zobaczymy czy w raporcie za I kwartał 2025 czy po audycie w raporcie rocznym 2024 w końcu rozliczą tą dotacje i tą budowę bo długo to już trwa. Im bliżej majowych wyników powinno być tylko wyżej ale zobaczymy jak to rozegrają. Ja jeszcze z chęcią coś bym poniżej 17 a bliżej 16 coś zebrał
I właśnie taka jest giełda, w jeden dzień w panice sprzedają na na strach a na drugi dzień nawet spółki z WIG20 na górnych widłach nie chcą się o 9:00 otworzyć
Vincnet w nerwach znów wypisuje kłamstwa a prawda jest taka, że oddał po 11 i napisał przy 12 goszach że nie rozumie giełdy a poniżej link na dowod i wystarczy sprawdzić bo numerze IP, teraz tu pisze jako "analityk" "vincnet-v" i kilku innych nickach to inwestor pośmiewisko :)
Zastanawia mnie niezmiennie, nurtuje pytanie DLACZEGO ci co podobno ABSOLUTNIE nie chcą akcji spółki Invention i ABSOLUTNIE uważają ją za kiepsą inwestycję spędzają na forum czas od rana do nocy pilnując moich wpisów, podibijając wpisy z kłamstwami i manipulacjami i próbują obrażać tych co akcje maja lub kupują?
dziwne co ? a może wcale nie dziwne bo to ich strategia na dokupienia akcji INM w niskich cenach i jak zaczną sie wzrosty jakie już tu były nie raz to magicznie te osoby ....zniknął z tego forum
Widzę, że już zaczyna się nerwowo robić na forum bo przebicie 20 groszy to mocny ruch powrotny nad 30 groszy, przebicie 35-40 groszy to 80 groszy i powrót nad dawno nie widziane 1 pln
godzina 11 a obroty niecałe 10 tys. zł :) mizeria z nudą razem pomieszana :) do czasu aż tu nie wrócą obroty powyżej 100 tys. zł można sobie co najwyżej kupić 10-20 tys. akcji i nic więcej jak wrócą obroty na conajmniej kilku sesjach pod rząd będzie można tu wejść większym kapitałem
Może uda się dokupić coś w okolicach 17 groszy to byłoby super a jak nie to cóż, czekam cierpliwie dalej na sygnał do zakupów i zwiększenie obrotów a wtedy to mogę i kupować z prawej strony PKC ile wlezie :)
Myślę, że nawet rozliczeniu biurowca i dotacji na tak słabym rynku necconnect nie za wiele by zmienił. Na teraz musieli by puścić ESPI, że wchodzą w wojskową branżę albo jak zakończy sie wojna to zacznie się gra na innych spółkach a nie tylko wojennych i ukraińskich.
Dziwi mnie, że dalej rynek wycenia te akcje na tak niskim poziomie. Na szczęście pamiętam, że RYNEK jest ślepy i nie wie co i kiedy akumulować. Nie kupowali akcji 4Mass poniżej 20 groszy a pakowali na milionowych obrotach powyżej 3-4 zł w lipcu 2020 to samo Mercator jakoś nie kupowali po 5-10-15 a przy 20 nawet pluli na prezesa, że śmiał sprzedać cześć swoich akcji a następnie....kupowali te akcje powyżej 700 zł
to samo będzie na INVENTONIE tylko w swoim czasu i już szybciej niż niektórzy myślą
Delikatnie trwa zbieranie, zobaczymy czy będą to robić pomalutku czy rzucą na popyt większą kasę i pozbierają wsio do 35-40 i pojadą na kolejny ważny poziom 70-80 gr a następnie 1,2-1,5 pln!!