Jeśli ja się skompromitowałem to Ty tym bardziej i wszyscy "analitycy." Ostatnio prosiłem o analizę która pokazywałyby co się tutaj wydarzyło. Odezwał się tyko Gumiś, ale kompletnie nie na temat bo on też nic z tego nie rozumie. Ty zresztą na dzień czy dwa przed tymi wzrostami wyskakiwałaś z analizą na 55 zł...to co się tutaj dzieje to jest "giełdowy cyrk". Brawo dla tych którzy zarobili. Ja wychodziłem że 69 zł przypomnę, a zatem póki co wiele do żałowania nie mam. I jak osioł dalej będę się upierał, że te wzrosty muszą być wkrótce poparte jakąś dobrą informacją...jeśli nie to huknie równie szybko jak spekulnacko poleciało w górę.
To umowa z Robobank nie jest informacją?, co tydzień byś chciał?. Giełda wyprzedza przyszle wydarzenia, najpierw wzrośnie na 200+ i później będziesz miał swoje Informacje. Wtedy będziesz kupował.
A jeszcze co do 200 złotych duchu święty :). Ja przypominam tylko że pomimo niezłego rajdu w ostatnich dniach (szalonego i nieuzasadnionego w mojej opinii) to rok do roku spółka jest mniej więcej na tym samym poziomie. Czyli jeśli ktoś rok temu wsadził tutaj 10 tys., 100 tys. czy milion zł...to po roku ma tyle samo, równie dobrze można by to potrzymać w skarpecie czy pod materacem.
Pierwszy dostałeś pracę domową, miałeś podac nr MSR (BTW: międzynarodowy standard rachunkowości - to dla innych co nie wiedzą info, a sam wiesz dobrze co to MSR) gdy zacząłeś komentować wyniki DAT.
Olałeś temat, więc dlaczego liczysz na to, że będę tak uprzejmy i coś zrobię bo sam tak chcesz. Wykaż się, a obalę z należytą przyjemnością i atencją te wędkarskie teorie o wynikach DAT.
Widzę, że Michał z socjotechniki kształcony (chyba że to przypadek), aby gawiedzi wykreować obraz niewiarygodnego rozmówcy.
Ehhh, na przeciwnika trafiłeś, co potrafi łączyć kropki :)
Kotwiczenia widziałem, że również próbowałeś na tym forum, ale też bez większego powodzenia.
Próbuj, próbuj dalej...
Wytknę również to, że podbijasz zasięgi, ale na wątkach wzrostowych. Cóż, za wielu nie wchodziło w dyskusję, ile to nie powinno jeszcze spaść? :)
Powodzenia
Najbardziej martwią się Ci którzy nie mają akcji DAT na wszystkich spółkach są wolontariusze którzy całkiem bezinteresownie i charytatywnie martwią się o cudze akcje i pieniądze