Brak większego kapitału do wejścia. Jakby tu faktycznie jacyś instytucjonalni weszli z większymi zakupami, to takie batoniki nic by nie dały. Kurs szedł by stabilnie do góry, a potem byłby broniony przez silne ręce, a nie pip.ki co się bawią na XTB zrzutami po kilkadziesiąt akcji żeby sobie porobić kółeczka po 5 gr. Fajne to rozwiązanie bezprowizyjne, ale jednak jak widać, czasem brak prowizji ma też swoje wady. Szczególnie na spółkach o małej płynności.
No generalnie jak nie ma ruchu to po prostu nie ma ruchu i tyle małe bitki xtb mimo wszystko tu nic nie znaczą bo ja cały czas piszę o stabilnym kursie o podstawie przy 2,5 a nie 1,30, za chwilę to Gaming Factory nas przeskoczy w kapitalizacji
Zeby było stabilnie na 2,5 PLN to kusi najpierw tam dojechać. Żeby dojechało to musi być kapitał, a tego nadal nie widać. Wejście na GPW mogłoby potencjlnie dać trochę wiatru w żagle i zwiększyć ekspozycję spółki na większych inwestorów. Czekamy na info o prospekcie.
Szkoda, że jednak nie dotrzymali tej deklaracji o 1Q 2025.
Dokladnie, wiem że zaraz ktos napisze "pieniądz lubi cisze" lub "zarabiają najwytrwalsi" ale czas nie q t as nie stoi i może sie okazac ze premiara przyjdzie w najgorszym momencie i bedzieny w doopi e
Skoro masz tu akcje i je trzymasz, to chyba znaczy, że grasz pod dobrze dopracowaną grę, która będzie mieć duże zainteresowanie, marketing pójdzie dobrze i gra będzie się sprzedawać, jak ciepłe bułki. Jeśli masz same złe wizję i nie widzisz dobrych perspektyw, to zawsze można sprzedać i iść gdzie indziej. Pole do sprzedaży jest, bo widzę czasem grubsze pakiety jednorazowe po 30, 40, dziś 50tys sztuk, które ktoś kupuje stojąc z lewej. Zakładam, że większość ma tu między 50-100tys sztuk. Zatem jaki jest sens trzymać akcje, jak tak negatywne przewidywania. Ja zarobiłem tu pod GR2, gdzie rynek był bardzo słaby, bessa na gamingu, a akcje w większej ilości kupiłem po średniej 2pln, czyli o ile wyżej, niż mam teraz. A teraz perspektywy są o niebo lepsze, bo nie jest to odgrzewany kotlet i pewnie sami będą wydawcą. Dla mnie to mega potencjał i dlatego mam ich akcje znowu.
Chłopie z tobą się rozmawia jak z krową daje słowo, nie potrafisz zrozumieć tego że liczę tutaj na bardzo dużo ale miałem ogromną nadzieję że tu gdzie teraz jest 1,30 zł Powinno być 2,50 zł. Wizje wizjami czas czasem i tak dalej
Yhy ULT jest na głównym i co? Techland nie jest na gieldzie i co? Chodzi mi o to ze kurs jest nisko i tyle, jak podskoczy np do 3 to tu orawie nikt nie zostanie z aktualnego akcjonariatu. Z kursem nie dzieje sie totalnie nic i tyle, mozesz kupić kazdego dnia mysle za 50 do 100 kola i tak to wiele nje zmieni, chyba ze pijawi sie info
Stary niestety mogę napisac ze średnio jestes rozgarnięty, to ze mam akcje spółki nie znaczy ze nie moge napisac co myślę o aktualnej sytuacji. Tutaj jest albo prawo albo lewo czego jestes przykaldem, widzę ze jestes betonem. Na CDR tez jestem
Tak to już jest na nc oby na głównym parkiecie coś się poprawiło szczególnie polityka informacyjna spółki bo terminy czasowe wkrótce , niebawem , w najbliższym czasie to dla nich i dla akcjonariuszy różne okresy . Kampanię zaczęli tajemniczo trochę zalatuje Cdr widać że próbują się nim inspirować ale to jeszcze nie ten level
Jeżeli ta spółka ma być stabilna to kurs nie może oscylować wokół 1,30 zł, kurs ma nieustannie powoli rosnąć z korektami to świadczy o sile spółki. Mam tylko nadzieję że to wszystko przed nami Choć już wiem że spodziewałem się czegoś lepszego na ten moment
Wiem ze to nie ta liga ale kurs cd projwkt przez ostatnie 12 miesiecy ciagle rośnie, takiego zachowania spodziewam sie po spółkach o bdb potencjale, narazie to wychodzi na to ze wzroatu beda tylko pod infa. Tak to wygląda. Nie ma wzrostu pod potencjal, pod przyszlosc, wizje spolki i jej rozwoj tylko pod jednorazowe strzaly, mam nadziej ze sie to zmieni ale tak jak pisalem spodziewalem sie czegos innego niestety, wyprzedzając wasze uwagi to od razu zaznacze ze akcji nie sorzedam ponizej 5 zl