Tak to wygląda . Bardzo prawdopodobne E przy wojnie cenowej marketów nikt nie pozwoli im podnieść cen co wpłynie zapewne na marzowosc i zyski .
Nie zapominajmy k wzroście kosztów .
Jest już drogo .
aleś człowieku wymyślił. a od czego uzależniona może być jakakolwiek spólka sprzedająca towary? od pogody na Madakaskarze, czy od hodowli krów w Indiach. produkują i są uzależnieni od sieci, które sprzedają ich towary. normalne prawo rynku.
Spółka zbyt dobra i przewidywalna nie do spekulacji , zbyt przewidywalna jeśli chodzi o wyniki.Wyniki zależne od wielkości produkcji , działalność niszowa działalność niezbyt zauważalnej jak na warunki Polskie . Choć coraz bardziej pożądanej ze względy na otyłość społeczeństwa , wszelkie posiadane certyfikaty pozwalają na sprzedaż poza granicami Polski . Pepsi zakupiło właściwie niedawno , podobne przedsiębiorstwo z podobną prozdrowotną produkcją . Tu brakuje tylko rozpoznawalności na poziomie Herbapolu np. :)) i do akcji byście się nie dokopali :))))
Dobrze napisał, spólka jest droga i uzależniona od sieci które toczą wojnę cenową i raczej nie pozwolą na podwyżki cen produktów przy rosnących kosztach. Rozumiem , że pewnie wisicie na hakach ale może wykażcie sie odrobiną racjonalnego myślenia.
Na wskqźniki patrzysz trochę czy tak gadasz byle gadać. Wskaż w takim razie chociaż trzy spółki warte wg. Ciebie uwagi tak dla porównania to zobaczymy co tam proponujesz..
dobrze, że kupuje. zobaczcie co się stało na 4mass, również produkt pchany do sieciówek i wyniki finansowe wywyidowały kurs. Na excellence mamy dobre wyniki k/k
Ja ciebie o radę nie prosiłem tylko o wskazanie spółek ktore wg ciebie są lepsze do inwestycji od Excellence . Ja wiem w co inwestuję ale robie to na swoją odpowiedzialność i za własny kapitał . O gotówkę też sie nie martw tylko podaj swoje typy .
Ale na marketing mogliby postawić. Jak napisał wyżej kolega, Herbapol to marka sama w sobie. Nawet jak ktoś nie wymieni produktów to markę kojarzy. Tutaj szczerze mówiąc z niczym mi się nie kojarzy. Bardziej z meblami niż napojami. Reklama dźwignią handlu
To prawda, piszą pierdoły na facebookach i muślą, że ktoś zakupi syrop babci Jadzi. Niech przeznaczą cały 1mln na reklamę w tv i radio a wszyscy zobaczą czy będą się w stanie wyrobić z produkcją. Ale jak patrzę na te rządy to nie wiem czy oni cały czas jaąś legislację roczną prowadzą do każdej decyzji. Lekko opóźnieni, leniwi nie wiem... Transparentność, zaufanie tego szuka inwestor a nie suchara facebookowego na primaaprilis. Pozdrawiam akcjonariat.