Jak wyniki mpc przekuja się wkoncu na jakieś w zyski w raporcie, więc albo dobry raport za 1 kw albo jakieś istotne niespodziewane info mogą ruszyć kurs na stale
Dobre. Jednak mam nieco inną teorię. Prezio dokupi jeszcze kilka sztuk Vee. Wtedy dopiero sypnie serię INFO co powinno rozruszać papier. Zachowanie waloru (jego notowania) i ostatni list na to wskazują. Info od insidera, seria nowych INF i RAKIETA. Na razie jednak NUDA :)
Prezio nic nie dokupuje. Obstawiam, że obejmie dużo i tanio w nowej emisji. Być może wtedy ruszy. Tylko z jakiego poziomu? Bądźcie cierpliwi i czekajcie na emisję.
Nie ma co oczekiwać dużego rozwodnienia bo glowny raczej na to nie pozwoli, myślę że pojawil sie temat emisji właśnie dlatego że teraz spolka jest w takiej sytuacji że wychodzi na prostą i łatwiej oczekiwać że ktoś wylozy znaczna kasę pod dalszy rozwój, moim zdaniem jesli bedzue emisja to po 10 zł okolo, zobaczymy
Też tak myślę zachowali się ok patrząc na praktyki z NC wydrukować po 0,10 gr albo 1 zł i sprzedać po 20 tutaj będa jeszcze lata wzrostów dopiero przed nami...
Nie no cena sprawiedliwa, spłaca spora czesc dlogow u glownego, a reszta z ff pojdzie zeby zasilić nowe inwestycje, dobry plan, jedyne czego potrzeba zeby te duże pilotaże wypaliły i zaczną zarabiać poważne pieniądze