• AMESA Autor: ~Spokojny [77.45.125.*]
    Widzieliście komunikat?

Zarząd Advanced Medical Equipment S.A. informuje, że Spółka uzyskała certyfikat ISO 13485:2016 (Wyroby Medyczne – System Zarządzania Jakością) w zakresie: projektowania, produkcji, wprowadzania do obrotu, serwisu, obsługi, szkoleń oraz przechowywania danych dotyczących przenośnych urządzeń IVD przeznaczonych do analizy składu wydychanego powietrza pod kątem detekcji biomarkerów.
    Certyfikat ISO 13485:2016 jest wymagany do uzyskania ostatecznej rejestracji Diabetomatu, to oficjalna gwarancja najwyższych standardów procesów w Spółce, wysoka, powtarzalna jakość, standaryzacja procesów, minimalizacja ryzyka niezgodności i wad produktów, stabilne procesy gotowe na skalowanie, ustrukturyzowane procedury zapewniające jednolitość produkcji. To także większa efektywność operacyjna, gdyż optymalizacja procesów i ścisłe monitorowanie parametrów produkcyjnych pozwalają na redukcję strat i wyższą efektywność organizacyjną oraz zwiększoną skuteczność zarządzania ryzykiem, ponieważ system ISO 13485 wymaga regularnych przeglądów i analizy procesów, co sprzyja stałemu podnoszeniu jakości.
    Uzyskanie certyfikatu ISO 13485:2016 jest kolejnym istotnym krokiem, zbliżającym Spółkę do uruchomienia seryjnej produkcji i sprzedaży Diabetomatu.
  • Re: AMESA Autor: ~Ntuś [83.26.214.*]
    Pomału do celu. Czekamy cierpliwie.
  • Re: AMESA Autor: ~Klekswmajtach [5.173.200.*]
    Nie dadzą nazbierać po 73 gronie :) musiałem łykać trochę drożej. Stara gwardia gotowa na nastepnę koło? Ja już mam wuja nastawionego.
  • Re: AMESA Autor: ~Prochrystozaur [193.0.126.*]
    Myśmy gotowi, jeśli AME podskoczy to nie zablokują wzrostów tutaj.
    Blokującym życzę kij w oko oraz pomidorowej na spodniach.
  • Re: AMESA Autor: ~Kobisław [212.33.80.*]
    Nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek, cokolwiek tu blokował.
  • Re: AMESA Autor: ~Agnes [83.31.187.*]
    Po cichutku nikt nic nie pisze brak komunikatu a robią swoje pamietam jak z 0.65 groszy doszło do 7,90 pln . Mogą zbierać bo nikomu tu się nie śpieszy wola raz a dobrze :))
  • Re: AMESA Autor: ~999 [37.47.90.*]
    Agnes czy ty jesteś głównym rozgrywającym?
[x]
NTCAPITAL 0,00% 0,66 2025-10-03 15:11:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.