Warto zaznaczyć że ostatnim razem po dużym info, czyli 7 marca o "Podpisanie umowy dotyczącej rozpoczęcia upraw marihuany medycznej w Polsce", kurs otworzył się z plusem, na 0.44, a dzień skończył z stratą na 0.39. Co ciekawe, kurs rósł na silnych obrotach przez 2 dni poprzedzające info, jakby ktoś już wcześniej znał te informacje. Czy tym razem będzie tak samo?
Wieśko co ty bierzesz? Żadnych wzrostów, żadnego sprowadzenia MM nie będzie. Tu tylko mydlenie oczu i nic więcej. Hemp generuje więcej straty niż zysku.
Sytuacja jest czytelna Jest mozliwosc ze od 2 tygodni pan Verso wkrecał was ,datami bliskich info o wznowieniu umów oraz swoim zadowoleniem ze mimo pozwoleń na 600kg i pozostalosci juz tylko 1/3 terminu ważnosci pozwoleń jest wszystko ok.Dodatkowo reklamuje nie istotne kolorowanki i odpowiedzi od hemp.Wszystko poto by sie pozbyć akcji.Co było widać wczoraj i dziś.Być moze mamy tu ekipe,dobry i zły glina.Wiesko pisał nie poto umowy zawarli zeby teraz ich nie zrealizować.Oczywiscie ze mogą ich nie zrealizować i jest praktykowane w historii innych spółek że takie praktyki pozwalają zarobić wszystkim ale nie akcjonariuszą którzy oczarowali sie hasłem umowa,import itd.Zobaczcie że nawet z tych kolirowanek do dzis nikt nie wie z jaką datą składane były pozwolenia do aktualizacji.Pocieszenie jest takie,że jest jeszcze koło ratunkowe czyli przypuszczalny termin i ostateczny od komisji wydajacej zgode badz jej brak.A ta data wedle narracji hemp,bo przecie trzeba sie domyslac ostatecznie jest do połowy Kwietnia.Jesli nie bedzie info albo bedzie info że jakies poprawki i na odpowiedz trzeba poczekać ustawowe juz teraz 60dni to zrozumiecie że wisicie na dobre.Ale jesli do 2 tygodni czyli w kazdej chwili przeczytamy są aktualne pozwolenia a drugie info ze w ciągu tygodnia bedzie import juz w Polsce,to te osoby zapłaczą co sprzedały wczoraj i dziś.Bo z dniem dostawy importu,hemp staje sie bardzo i realnie wiarygodny z jego porspektywą własnej hodowlii na którą ponoć ma umowe a pierwsze zbiory upraw możliwe może pod kiniec Jesieni.Jesli do tego wkońcu przeczytamy konkrety potwierdzające że rozmowy z przychodniami zostaly sfinalizowane i konkretem bedzie wklejona w espi umowa hempa z siecią przychodni.To juz sami wyceńcie gdzie kurs moze być po takich informacjach.Nie mówiąc juz o tym gdy nastepnym kamieniem milowym bedzie pierwsza transakcja z przychodniami.Ale narazie tylko karmią was hasłem od chyba 2 miesiecy ze rozmawiamy z przychodniami rozmowy trwaja.Moze rozmawiaja moze nie.
Autor: ~jawa_sen[31.0.90.*] Hej chłopie mijasz się z prawdą – dlaczego - bzdura „trzeba poczekać ustawowe juz teraz 60dni”. Fakty, Kpa - nie później niż w ciągu miesiąca, a sprawy szczególnie skomplikowanej - nie później niż w ciągu dwóch miesięcy
Autor: ~jawa_sen [31.0.90.*] 2 Hej chłopie, nawet nie pamiętasz, co sam napisałeś „trzeba poczekać ustawowe juz teraz 60dni”. Kpa mówi nie później niż w ciągu dwóch miesięcy. Widzisz różnicę
Patagraf? Podałem Tobie ten paragraf,gdy wkecałes ludzi na słynne 10 dni kpa.Tam jest napisane.Nie bede za Ciebie lekcji odrabiał.I jeszcze komus takiemu sie tłumaczył.Powinienes miec zakaz wstepu na forum za to,co tu robisz.Tu moge sie skusić i podać Tobie paragraf
Wiesko jesli nie ma,to zapodaj tu artykuł gif w którym nie jest ponoć napisane.A forumowicze sami ocenią czy nie ma.Ja za Ciebie nie bede pracy domowej odrabiał.Podawałem ten artykuł 2 tygodnie temu.
Każdy kto czytał zrozumiał w jakim kontekscie i narracji jest te zdanie napisane,ale ty jedyny nie zrozumiałes,dziwne prawda.To może napiszesz jak zdanie wczesniej brzmiało umnie.Jesteś skompromitowany,już da jakis czas temu dawałem tu forum do zrozumienia.
Autor: ~jawa_sen [31.0.90.*] Hej chłopie, twierdzisz, źe wczoraj, czy dzisiaj pozbywałem się akcji. Chyba to ty, masz słabe rączki i sprzedajesz, bo Ja na spadkach HMP kupuję. Widziałaś jakie małe obroty. Zapamiętaj, pisałem wiele razy, ale ty jesteś niekumaty. Doucz się o działaniach spekulacyjnych. Kupuję akcje na spadkach, a sprzedaję po info kiedy kurs rośnie (pewnie ty na wzrostach kupujesz) I ponownie są spadki, zakupy i czekanie na raport. Proste co. Akurat na HMP przy konkretnym raporcie sprawdza się to prawie w 100% (skąd to wiem, praktyka od marca 2020 r. robi swoje). Poczekaj jak będą raporty, to zobaczysz kurs (Ja wtedy cześć akcji będę sprzedawał). Ostatnia sprawa to raport i 0,44 zł%. I jeszcze jedno, każda emisja akcji przynosiła znaczne zyski.
Pamietam jak pisałeś cos w kontekscie longa na akcje hemp.Teraz jak iformacje sie nie finalizują przebrałes sie za spekulanta.Tak pamietam jak sprzedawałeś powyżej 0.40.Ale już gdy było okolice 0.38-0.39 mialeś ponownie w portwelu te same ilosci akcji.A teraz wypisujesz że skupujesz tanio hihi
Autor: ~jawa_sen [31.0.90.*] Hej chłopie, ponownie bredzisz nigdy nie pisałem o inwestowaniu długoterminowym w HMP, podając wielokrotnie dlaczego. Doucz się czytać wpisy osób na forum ze zrozumieniem oraz sprawdź archiwum notowań (inwestujesz tu długoterminowo to ci podam w dniu 26.03.2020 r. był podobny kurs jak dzisiaj). Może teraz zrozumiesz dlaczego prowadzę tu działania spekulacyjne i obejmowanie emisji akcji. Skoro jednak, pamiętasz, ze pisałem „cos w kontekscie longa” to wklej, ten wpis, tylko nie szukaj w nieskończoność, (jak te 60 dni, gdzie w kpa nie ma). Bedzie kolejny ubaw ...
Mógłbyś Wiesko napisać dlaczego nie inwestujesz w spółkę np długoterminowo?Nie każ mi szukać, że już pisałeś, bo nie jestem na forum często i nie mam czasu latać i wszystko czytać by znaleźć twoją wypowiedź.
Ponieważ jest to spółka bez własnego produktu, rozpoznawalnej marki, która chce wejść na mocno regulowany i konkurencyjny rynek, nie posiadająca ani ludzkich ani finansowych zasobów żeby to osiągnąć, i która jest zarządzana przez grupę prezesów którzy swoją energię dzielą na kilkanaście innych spółek... On sam dobrze o tym wie, ale nazywa każdego kłamcą kto umieści jakiekolwiek informacje które podważają obecną wycenę...
Autor: ~jawa_sen [31.0.90.*] Hej chłopie, używasz w odniesieniu do HMP słowa kolorowanki nie mając zielonego pojęcia o kolorowankach. Doucz się najpierw znaczenia słowa „kolorowanki” – zero wiedzy
Żeby było jasne,bo znowu zrobiłes sztuczny tłum wysłanych wiadomosci,by ukryć te które ukazały jak kłamiesz manipulujesz.I Ty to zabawą nazywasz.Ty nie jesteś ani na luzie ani spekulant.Ty jesteś typ.