• Wybicie góra/dół Autor: the_bob [91.233.25.*]
    W tym tygodniu rozstrzygnięcie.
    Jak widać na forum entuzjastów nie brakuje.

Jak u was nastroje? Czekacie na jakieś magiczne info, które będzie paliwem czy po prostu będziecie się przyglądać jak po stronie sprzedaży narasta wolumen zleceń, aż w końcu dołączycie?
    Dajcie znać ciekaw jestem waszych opinii.
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: ~Gosik [217.61.226.*]
    02.04.2025 będzie wiadomo czy otrzymali dotacje z UE to ponad 30 ml zł więc poważne info
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: ~Gosik [217.61.226.*]
    No i kwiecień to Osaka
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Sądzisz, że te 60k ustawione na kupno to jaskółka sukcesu?
    Jakie są szanse że się nie uda i jakie w Twojej ocenie będą tego konsekwencje?
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: ~Moriar [31.0.92.*]
    A oceniałeś szanse, że się uda? Wiesz, co będzie jak otrzymają wsparcie, biorąc pod uwagę, że wszystko idzie ok? Jak i na ile ( na jaki procent) obliczyłeś szanse, że się NIE uda? I po co tu siedzisz?
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: ~mącisz_głąbie [217.119.69.*]
    Czekaj, czekaj...

PAIH z grupy PFR zabiera Nanogroup na Expo 2025 do Japonii, żeby się chwalić NanOx'em na cały świat. Ciekawe, czy PARP z grupy PFR przyzna im dotację?

Kolego, tu już jest wszystko wiadomo... Jak nie umiesz połączyć kropek to Ci to streszczę:
    25.04 obudzisz się, a Nanogroup (obecnie wyceniane na 100mln) będzie miało 45mln gotówki (w tym ekwiwalenty) na spokojne działanie i zdecydowanie lepszą pozycję negocjacyjną w rozmowach z potencjalnymi partnerami.
    Nie wiem jak Ty ale ja z PAIH mam mieszane odczucia - ale to moja prywatna ocena na podstawie "sukcesu" targów rebuild ukraine sprzed dwóch lat oraz braku jakiegokolwiek zainteresowania polskich firm ( pod egidą Paih) w roku poprzednim.
    Więc nie uważam, ze wystawianie się w mixie z Paih jest jednoczesną gwarancją sukcesu.
    Nie powiem Nano ma Panią Anię więc marketing pod ten event będzie na dobrym poziomie i w social media nie zabraknie informacji.

Panowie mają prawo widzieć tylko sukces w każdej inwestycji - obu im było dane.
    Po prostu jak każdy człowiek chciałbym aby wszystko zakończyło się sukcesem, ale z drugiej strony trzeba się zabezpieczyć przed niekorzystnym scenariuszem.
    Dlatego pytam o waszą ocenę negatywnego scenariusza.
    Może ktoś jeszcze tu zagląda i chciałby się podzielić?
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: ~Typ [109.241.99.*]
    60k wystawione na kupno właśnie złapało zrzut na 60k papiera
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: ~Haymann [83.23.78.*]
    Do końca kwietnia będzie 7 zl
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: ~konrad [31.182.207.*]
    OOo dlaczego ma byc 7 zł do końca kwietnia?

tego roku oczywiście?
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: ~Haymann [83.23.78.*]
    Mówili w pro sieben
  • Re: Wybicie góra/dół Autor: ~Piotr [147.161.248.*]
    Jarek K mówił na wiecu poparcia dla PIS.
    Ha, ha, wróżbici.
    FUBAR w Stanach, a u nas dziś jakiś marazm.
    Heniu kup jedną akcję bo smutno tak.

[x]
NANOGROUP -0,83% 2,40 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.