W tym tygodniu rozstrzygnięcie. Jak widać na forum entuzjastów nie brakuje.
Jak u was nastroje? Czekacie na jakieś magiczne info, które będzie paliwem czy po prostu będziecie się przyglądać jak po stronie sprzedaży narasta wolumen zleceń, aż w końcu dołączycie? Dajcie znać ciekaw jestem waszych opinii.
A oceniałeś szanse, że się uda? Wiesz, co będzie jak otrzymają wsparcie, biorąc pod uwagę, że wszystko idzie ok? Jak i na ile ( na jaki procent) obliczyłeś szanse, że się NIE uda? I po co tu siedzisz?
PAIH z grupy PFR zabiera Nanogroup na Expo 2025 do Japonii, żeby się chwalić NanOx'em na cały świat. Ciekawe, czy PARP z grupy PFR przyzna im dotację?
Kolego, tu już jest wszystko wiadomo... Jak nie umiesz połączyć kropek to Ci to streszczę: 25.04 obudzisz się, a Nanogroup (obecnie wyceniane na 100mln) będzie miało 45mln gotówki (w tym ekwiwalenty) na spokojne działanie i zdecydowanie lepszą pozycję negocjacyjną w rozmowach z potencjalnymi partnerami.
Nie wiem jak Ty ale ja z PAIH mam mieszane odczucia - ale to moja prywatna ocena na podstawie "sukcesu" targów rebuild ukraine sprzed dwóch lat oraz braku jakiegokolwiek zainteresowania polskich firm ( pod egidą Paih) w roku poprzednim. Więc nie uważam, ze wystawianie się w mixie z Paih jest jednoczesną gwarancją sukcesu. Nie powiem Nano ma Panią Anię więc marketing pod ten event będzie na dobrym poziomie i w social media nie zabraknie informacji.
Panowie mają prawo widzieć tylko sukces w każdej inwestycji - obu im było dane. Po prostu jak każdy człowiek chciałbym aby wszystko zakończyło się sukcesem, ale z drugiej strony trzeba się zabezpieczyć przed niekorzystnym scenariuszem. Dlatego pytam o waszą ocenę negatywnego scenariusza. Może ktoś jeszcze tu zagląda i chciałby się podzielić?