za chwile do kasy wplynie niewiele mniej gotowki niz obecna smieszna wycena tej spolki - tu moze sie wszystko wydarzyc... rownei dobrze moze w dzien dwa pjsc 100% do gory, takei cuda tu rpobili, ze nic mnie nie zdziwi, tym bardziej ze knf pozwala na takie cuda...
tu juz sie cuda rozne dzialy, czas pokaze... ale obstawiam wzrosty i to spore na ktorych Ci co maja zarobic zarobia, zostawiajac naiwnych na poziomach z jakich juz nie zejda nigdy... Zobaczymy kto ma racje.. Jak pisalem ja wchodzic w to nie zamierzam, wole nudny stabilny zarobek.. na rajdach suma sumarum zawsze wychodzilem na minus, wiec to nie dla mnie zabawa
Dnia 2025-03-28 o godz. 17:26 ~Igor napisał(a): > tu juz sie cuda rozne dzialy, czas pokaze... ale obstawiam wzrosty i to spore na ktorych Ci co maja zarobic zarobia, zostawiajac naiwnych na poziomach z jakich juz nie zejda nigdy... Zobaczymy kto ma racje.. Jak pisalem ja wchodzic w to nie zamierzam, wole nudny stabilny zarobek.. na rajdach suma sumarum zawsze wychodzilem na minus, wiec to nie dla mnie zabawa
Ja kupiłam za 60k i liczę na szybkie zyski. 3-5zł jest realne na tej spółce. Zawsze w takich sytuacjach jak tu włącza się spekulacja, a wystarczy zobaczyć wykres, że bywało tu już ciekawie. Pozdrawiam odważnych - kto nie ryzykuje nie pije szampana.
nikomu nic nie doradzam, kazdy robi co uwaza za sluszne. Jak pisalem mam inny sposob inwestowania, wole nudny, powolny, stabilny wzrost. a takich sytuacji gdzie bylem pewny ze bedzie podbitka i mialem racje bylo z 90% sytuacji... tylko co z tego, skoro ja nie lubie takiego ryzyka...