• Kiedy partneringi? Autor: ~Andrzej [5.184.222.*]
    Klienci mieli regularnie dopytywać o postępy badania, minęło 9 miesięcy od przełomowych wyników, a klientów brak. Ktoś wierzy, że ten rozchwytywany specyfik się sprzeda, w dodatku za dobre pieniądze? Ja już przestałem, bo to się kupy nie trzyma i tylko gra na czas, a później się okaże, że umrze śmiercią naturalną jak Falkieri
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Nie no Andrzej skąd te pochopne wnioski przecież są 2 zaawansowane rozmowy, tutaj może do przyszłego roku jakiś śmieszny partnering jak z tangiem podpiszą ale wcześniej pewnie emisja akcji o ile nie w kwietniu ogłoszą :) znając życie będzie lawina w kwietniu jak nie padnie żaden konkret tylko "prowadzone są zaawansowane rozmowy"
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: ~n0l [37.30.7.*]
    Ciebie msrakracja to nie komentuję. Tony postów mega tony głupot i łyżka sensu. Nic więcej.
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: ~n0l [37.30.7.*]
    Ja się mniej boję o to czy będzie bo bez partneringu firemka się pinokiowi zwinie. Po obiecankach partneringow kogo on namówi na kolejne emisję? A na generykach to on nie pociągnie. Bardziej się obawiam że on coś kombinuje i sprzeda częściowo do USA bo taki nimi zafascynowany a Europę zrobi sam czyli nie zrobi a Azje zapomni. I pamiętajmy jest jeszcze cpl116 a o nim się często zapomina.
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: ~Bartek [31.0.95.*]
    Mówię wam, nic nie będzie. Pinokio tylko ściemnia, opowiada o kolejce chętnych i fantastycznych wynikach. 0 (słownie zero) konkretów i spełnienia jakiejkolwiek obietnicy. No może poza emisją, to mu idzie wzorowo
    No nie komentuj, zadam pytanie:
    Czy posty dotyczące spravato i patentów były tona głupot? Czy posty dot. Powodzenia badań 3 fazy w oparciu o statystykę były głupota? Czy porównywanie amantandyny i levodopy do Parkinsona były bezsensowne? Czy fakt że w parkinsonie więcej osób odrzucało lek niż placebo pomimo faktu że to w placebo było więcej działań niepożądanych i było nieskuteczne czy w końcu aż po odsyłanie do prezentacji prezesa z lat 2022 i jego tibijskich obietnic? Zabawne, twórzcie dalej kółko wzajemnej adoracji z naganiaczami na wzrosty cyt. Wisielcami, oni pierwsi uciekną tak jest zawsze :)
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: wojo_wnik [217.97.54.*]
    Zauważyłem, że dosyć swobodnie atakujecie prezesa CLN i zarzucacie mu kłamstwa, próby oszustwa, sporo tego jest.
    Jestem przekonany, że śpi spokojnie i jeżeli czymś się martwi to raczej firmą, osiągnieciem celów, w których jest też zapewne
    zawarcie umowy partneringu.
    I tu pytanie do wszystkich, którzy oczywiście anonimowo, wykrzykują różne obelgi,- otóż, czy w sytuacji gdy firma osiągnie przedstawione cele, czy będziecie równie dzielni i przeprosicie za swoje mało eleganckie zachowanie ?
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: ~Bartek [94.251.232.*]
    Zdecydowanie nie, to że może kiedyś mi coś wyjdzie (chociaż wątpię) nie zmienia faktu że nie dotrzymał większości swoich obietnic. Więc niby za co mam go przepraszać? Za słowa prawdy?
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: ~PrzegranyWafel [193.142.3.*]
    Po raz kolejny forum daje mocny sygnał kupna. Sygnał znacznie skuteczniejszy niż rekomendacje anali.
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: ~paster [37.31.10.*]
    Jaki nick,taka prognoza
    Dosyć swobodnie zarzucamy mu kłamstwa, rozumiem że nie kłamał w sprawach których mu zarzucamy kłamstwo czy jednak bezczelnie oszukał akcjonariat ?
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: ~Andrzej [5.184.222.*]
    Co będziesz uważał za sukces - jakikolwiek partnering jak z tangiem, którego zaletą miało być szybkie działanie i doradztwo firmie, a po prawie roku żadnych aktualizacji, a tang zapadł się pod ziemię. Ludzie wychodźcie z tego póki czas
  • Re: Kiedy partneringi? Autor: ~Nowy [91.123.181.*]
    Ja w poniedziałek sprzedaję brak cierpliwości
[x]
CLNPHARMA 0,00% 21,70 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.