• Wyrok Autor: ~Obserwatorgpw [153.19.66.*]
    Akcje lecą łeb na szyje. Jak uczciwa cena to 120zl to czemu nie kupujecie?
    Dałem sie jak frajer namówić na zakup i leżę z 14tys na stracie. Kurs musialby urosnąć do 35 żebym nadrobił...
  • Re: Wyrok Autor: ~Kolber [188.146.10.*]
    Myślisz że takie wyroki to na szybko ? Sprawy trwają latami. Sami widzicie co się dzieje na kursie. Jak jesteśmy agresywnie rozgrywani. Ja osobiście czekam juz do konca. Niech się dzieje co chce. W chwili obecnej mamy tylko pseudo transakcje. Liczę na sprawiedliwosc i że CSS lux zablokuje tej squezze w nieuczciwy sposób. Lux jest jednym z najmniej skorumpowanych krajów i tutaj upatruje szans.
  • Re: Wyrok Autor: ~kukold [147.161.249.*]
    Najważniejszy pozew - w sprawie cofnięcia emisji jest procedowany w trybie przyspieszonym (summary proceedings), i według źródeł internetowych wyroki najczęściej zapadają po jednym posiedzeniu. Rzeszotarski to przyznał w wywiadzie. Tymczasem wiemy że w zeszłym roku były 3 takie posiedzenia bez wyroku. Od nowego roku sprawą zajmuje się nowy sędzia bo poprzedni odszedł na emeryturę. Pierwsza "zresetowana" rozprawa odbyła się pod koniec lutego. Biorąc pod uwagę obecne tempo - tj. 1 posiedzenie na około 2 miesiące można zgadywać ile czasu to jeszcze zajmie. Może nowy sędzia będzie działał sprawniej i wyrok będzie już lada moment? Czy może sprawa będzie dalej się toczyć przez kolejne miesiące? Nie wiadomo, pozostaje już tylko czekać
  • Re: Wyrok Autor: ~Kolber [188.146.10.*]
    A bierzesz pod uwagę squezze ? Czy CSS zezwoli na squezze mając na uwadze te sprawy sądowe ?
  • Re: Wyrok Autor: ~kukold [147.161.249.*]
    Nawet jak by się odbył to KNF i tak nie dopuści do delistingu dopóki sprawy się nie rozwiążą w sądzie.
  • Re: Wyrok Autor: ~Kolber [188.146.16.*]
    KNF nie ma nic do tego. O squezzie będzie decydował CSS :) o delistingu owszem jest zablokowany
  • Re: Wyrok Autor: ~Makao [31.0.89.*]
    Wszyscy czekamy na wyroki , łącznie z AV bo ten ma najwięcej do stracenia jeśli pójdą po naszej myśli!
  • Re: Wyrok Autor: ~Obserwatorgpw [37.31.128.*]
    A jak nie pójdą po naszej myśli?
  • Re: Wyrok Autor: ~Kolber [188.146.16.*]
    To odbędzie się squezze out i tyle na ten temat przy wycenie niezależnego podmiotu.
  • Re: Wyrok Autor: ~Makao [31.0.89.*]
    Jeśli wyroki nie pójdą po naszej myśli to Wk na akcje będzie wynosić 29 tyle ile masz obecnie!
    Nie inaczej.
    Gdzie jest to 29 podane?
  • Re: Wyrok Autor: zwiedzamnet [79.127.154.*]
    co ty za bzdury piszesz przeciez po 35 zl to bylo ostatnio przed wojna
    coraz glupsze rzeczy wymyslasz obserwatorze od kolek i podbitek
  • Re: Wyrok Autor: ~s123 [217.97.107.*]
    ciekawe ze napisalem dokaladnie to samo i moj post sie nie pojawil...
    Bo kupiłem i sprzedałem czesc. Teraz średni kurs mam 35zl. Za akcje. Kupiłem na górce
  • Re: Wyrok Autor: zwiedzamnet [79.127.154.*]
    ale ty tu jestes od niedawana a 35 to bylo 3 lata temu
    masz wartosc ksiegowa bez anylowania emisji w zakladce wynik finansowy na bankierze

[x]
KERNEL 0,10% 19,26 2026-05-26 14:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.